Dopeman km. Emilio: Nincsen arra szó

Az elmúlt hónapban került a boltokba Dopeman új albuma, A telep csicskája. A lemez első slágere az Every Breath You Take, az ismert The Police-sláger magyar átirata, amelyet a rapper Emilioval duettben ad elő.
A maxi cédé borítóján Dopeman fogyatékos húgával látható, aki egy orvosi műhiba miatt kénytelen így élni.

Az elmúlt hónapban került a boltokba Dopeman új albuma, A telep csicskája. A lemez első slágere az Every Breath You Take, az ismert The Police-sláger magyar átirata, amelyet a rapper Emilioval duettben ad elő.

A maxi cédé borítóján Dopeman fogyatékos húgával látható, aki egy orvosi műhiba miatt kénytelen így élni. „Ha rendelkeznék annak receptjével, hogyan kerülhető el a baj, nem adnám tovább. Nem tenném meg senkinek ezt a szívességet. A baj hívja elő az emberből azokat a képességeket, amelyek segítik legyűrni őket. Nekem az ilyen végletesen megrázó dolgok, események, helyzetek adják az erőt a továbblépéshez. Ebben a dalban sikerült minden olyat megfogalmaznom, amit egyébként szavakban képtelen lennék szemtől szembe elmondani az anyámnak, és biztos vagyok abban, hogy mások esetében is ez az általános. Szerencsére most is segítségemre volt a zenefegyverem. Emiliot kértem meg, hogy adjuk közösen elő a dalt, mert éreztem, hogy a tehetsége mellett nagyon nagy szíve van. Jól éreztem! Nagyon odatette! A felvétel magyarra átírva, zeneileg átalakítva engedélyköteles, amire a szerzői hozzájárulás megszerzése igazi rémálom volt. Hosszú hetekig csak vártunk. Szerencsére most nem vágott orrba az élet, az engedély megjött. Nagyon fontos számomra az új lemez, mert az évek múlásával már én sem ugyanaz a srác vagyok, mint amikor elkezdtem zenélni. Érzékenyebb lettem, a fésületlen, modortalannak tűnő szavaknak is más már az üzenetük. Tudom, hogy akármit csinálnék, mindenkinek úgysem tudnék megfelelni, pedig az aranylemezek után sokan szerették volna megtudni tőlem a siker receptjét. Nem tudom megadni, de meg tudom adni a kudarcét: igyekezz mindenkinek a kedvébe járni! Sikerem titka talán az, hogy hiszek magamban, hiszek másokban, és hiszek abban, amit csinálok. Az emberek énközpontúak. Ez furcsa és ironikus. Befelé fordulnak, holott kifelé kellene. Nem lehetsz sikeres egy szál magadban! Csak mások tehetnek sikeressé! Ezért kell másokra figyelned, nem pedig magadra! Sajnos ez a hozzáállás nekem a pályám során már néhányszor visszaütött, de nem szeretnék változtatni ezen, mert meggyőződésem, hogy akinek nyerő kártyái vannak, az mindig tisztességesen játszik” – mondta Dopeman.

A rapper új lemezét hamarosan górcső alá vesszük a Fülbemászó című rovatunkban. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?