Csodás évkezdés, szépséghibával

ÖSSZEÁLLÍTÁS2013 zenei szempontból három nagy visszatéréssel indult. Teljesen váratlanul új dallal rukkolt elő David Bowie és Justin Timberlake, mindketten zseniális újdonsággal jelentkeztek. Ez már korántsem mondható el a Destiny’s Child új felvételéről.David Bowie múlt kedden, a 66.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

2013 zenei szempontból három nagy visszatéréssel indult. Teljesen váratlanul új dallal rukkolt elő David Bowie és Justin Timberlake, mindketten zseniális újdonsággal jelentkeztek. Ez már korántsem mondható el a Destiny’s Child új felvételéről.

David Bowie múlt kedden, a 66. születésnapján kürtölte világgá, hogy márciusban The Next Day címmel új stúdiólemezt ad ki, közel tíz évvel a legutóbbi, a 2003 szeptemberében megjelent Reality után. A beharangozó szerzemény, a Where Are We Now? még aznap forgalomba került, és a brit lista hatodik helyén debütált. Akár előbbre is végezhetett volna, de aki előrendelte az albumot, ingyen megkapta a zeneszámot, s ezek a példányok értelemszerűen nem számítottak bele a rangsorba.

Az egykori ’N Sync-ben megismert Justin Timberlake eddig két szólólemezt adott ki, 2002-ben a Justified, 2006-ban a FutureSex/LoveSounds címűt. Az előbbiből hétmilliót, az utóbbiból tízmilliót értékesített. A memphisi születésű fiatalember az elmúlt években főleg a filmvásznon aratott. Végre ismét zenél, már kapható a Jay-Z közreműködésével készült Suit & Tie című dala, amellyel a készülő, harmadik albumát vezeti fel.

Visszatért a Destiny’s Child is, méghozzá az utolsó, Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams alkotta felállásban. A texasi lánycsapat 2006-ban Beyoncé szólókarrierje miatt került mellékvágányra. A január végén megjelenő, Love Songs munkacímet viselő slágerválogatás-lemez Nuclear című beharangozó újdonsága azonban csalódás. A Popjustice zenei portál szerint időpocsékolás a meghallgatása… (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?