Christina Aguilera eldöntötte, egyelőre nem vállal filmes szerepet

Nemrég jelentették be Hollywoodban, hogy újra leforgatják a Valley Of Dolls című, hatvanas években készült filmet. A készítők szerették volna, ha Christina Aguilera játssza a főszerepet, az amerikai énekesnő azonban viszszautasította az ajánlatot.

Nemrég jelentették be Hollywoodban, hogy újra leforgatják a Valley Of Dolls című, hatvanas években készült filmet. A készítők szerették volna, ha Christina Aguilera játssza a főszerepet, az amerikai énekesnő azonban viszszautasította az ajánlatot. Indoklásában kifejti, hogy jelenleg a következő két, angol és spanyol nyelvű stúdióalbumán dolgozik, és emellett nem volna elég ideje a forgatásra. Sokak szerint azonban az húzódik meg a döntése mögött, hogy semmilyen színészi gyakorlata nincsen, de némi önkritikája azért szerencsére van, és belátta, ez hatalmas falat volna a számára. Christina soha nem csinált titkot abból, hogy idővel szeretne a mozivásznon is bemutatkozni, de előtte el akar végezni egy gyorstalpaló színésztanfolyamot. A Valley Of Dolls készítői jelenleg Janet Jacksonnal tárgyalnak.

Közben David Keeler fotós kártérítési pert indított Christina és testőre ellen, mivel a testőr fizikai erőszakot alkalmazott vele szemben. A fényképész megpróbált fotókat készíteni a sztárról, válaszképp a testőr szájba vágta. A fotós szerint az énekesnő részeg volt, és csak segítséggeltudott eltámolyogni az autóhoz. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?