Chris Rock jövőre nem vezet Oscar-gálát

eerr
Los Angeles |

A népszerű amerikai komikus, Chris Rock egyik fellépésén azt mondta, az amerikai filmakadémia felkérte őt, hogy legyen a jövő évi Oscar-gála házigazdája, de ő nem kér a megtiszteltetésből. 

A fontos mondat Phoenixben hangzott el vasárnap este, és az Arizona Republic számolt be róla. Egyelőre nem tudni, hogy az idei gálán elcsattant pofon miatt, vagy más okból utasította vissza a komikus az ajánlatot, a filmakadémia sem kommentálta még az ügyet. 

Chris Rock, aki keresett házigazdának számít, hiszen 2005-ben és 2016-ban is ő vezette az Oscar-gálát, az idei díjkiosztón megdícsérte Jada Pinkett Smith kopaszra borotvált fejét, és közölte, hogy szerinte ő játszhatná a G. I. Jane második részének főszerepét (A G. I. Jane egy 1997-es akciófilm, amelyben Demi Moore kopaszra borotvált fejjel játszott). Ez a vicc azért volt idétlen, mert Will Smith felesége egy autoimmun bőrbetegség miatt vesztette el haját. Pár másodpercig úgy tűnt, hogy a férj mosolyogva tűri az élcelődést, aztán a színpadra pattant és lekevert egy hatalmas pofont Chris Rocknak, majd káromkodva figyelmeztette, hogy ne vegye szájára a felesége nevét. A rendező azonnal lehúzta a hangot, és bár sokan megrendezett jelenetnek hitték a látottakat, a színészt a reklámszünetben is nyugtatni kellett a nézőtéren – ezt a feladatot Denzel Washington vállalta magára.

Will Smith pár nappal később bocsánatot kért és kilépett a filmakadémiából, a szervezet pedig közölte, hogy a következő tíz évben nem szívesen látják őt az általuk szervezett rendezvényeken, azaz ki van tiltva az Oscar-gálákról is. Chris Rock stand-up műsorai iránt pedig hirtelen olyannyira megnőtt az érdeklődés, hogy a következő hónapokban szinte állandóan turnézott az USA-ban.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?