Charlie angyalai: Teljes gázzal

Volt egy TV sorozat valamivel több, mint tíz évvel ezelőtt, ami egyetlen dolognak köszönhette népszerűségét: az aktuális Playboy-nyuszik bikiniben, kilassítva rohangáltak a tengerparton.

Volt egy TV sorozat valamivel több, mint tíz évvel ezelőtt, ami egyetlen dolognak köszönhette népszerűségét: az aktuális Playboy-nyuszik bikiniben, kilassítva rohangáltak a tengerparton. Az évek teltek-múltak, de az összetétel szezononkénti cserélgetésével – kezdetben Erika Eleniakon, később Pamela Andersonon és Carmen Electran guvadhatott a szemünk – elég hosszú pályafutást élt meg.

Nem lennék meglepődve azon, ha a videoklipes múltját magáról letagadni képtelen McG előtt is a Baywatch képei peregtek, amikor egy másik (jóval régebbi, és ebből kifolyólag konzervatívabb) televíziós siker mozis adaptálásába fogott.

A Charlie angyalainak végül is egy-két kulcsmotívumot leszámítva nem sok köze lett az alapanyaghoz: a csajok mellett fő vonzerő gyanánt inkább az Austin Powers szerű bárgyú humorra igyekezett több-kevesebb eredménnyel rájátszani. A most megérkezett, Teljes gázzal alcímet viselő folytatás pedig gyakorlatilag egy az egyben követi a 2000-es nagyjátékfilmet, különbség gyanánt maximum néhány sztár meglepetés-comeonja szolgál (Lelőjem egy felsorolással a poént? Nem teszem.). Összefüggő történetről ezúttal se álmodjunk, mint ahogy színészi alakításokat is felesleges lenne számon kérni. Amit viszont joggal várhatunk el, az az, hogy Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu a felturbózott (felvarrt?) Demi Moore-ral kiegészülve két robbanás között a tengerparton bikiniben rohangáljon. Vagy éppen máshol, de ez most tökmindegy. McG-nek ebből kifolyólag nagy hollywoodi jövőt jósolok, ugyanis a fent leírtaknak maradéktalanul eleget téve pontosan tudja, mitől döglik a légy.

Félreértés ne essék, ez a film rossz. Nagyon rossz. Ellenben felvállalja, hogy az, és – láss csodát! – szórakoztat. Kell ennél több a nyári kánikulában? Szerintem nem. (Mozinet)

Charlie angyalai – Teljes gázzal (Charlie’s Angels – Full Throttle), színes, amerikai film, 2003, 90 perc, Rendezte: McG, Szereplők: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bernie Mac, Carrie Fisher, Crispin Glover, Demi Moore, John Cleese, Justin Theroux, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Pink, Robert Forster, Robert Patrick

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?