Carlos Santana nem áll le

A legendás gitáros elkezdett dolgozni a következő nagylemezén, amelyen a korábbi munkáihoz hasonlóan számos vendégművész működik közre. Santana a meghívott előadók pontos listáját még nem hozta nyilvánosságra, azt viszont elmondta, hogy rengeteg olyan művész van, akikkel szívesen vonulna a stúdióba.

A legendás gitáros elkezdett dolgozni a következő nagylemezén, amelyen a korábbi munkáihoz hasonlóan számos vendégművész működik közre. Santana a meghívott előadók pontos listáját még nem hozta nyilvánosságra, azt viszont elmondta, hogy rengeteg olyan művész van, akikkel szívesen vonulna a stúdióba. „Lauryn Hill, Dave Matthews vagy éppen Placido Domingo mind mind a kedvenceim közé tartozik. Soha nem akartam egy műfaj mellett leragadni, ugyanis ez a véleményem szerint egy idő után unalmassá válhat. Felejthetetlen élmény volt olyan zenészekkel együtt dolgozni, akik másképpen gondolkoznak a zenéről. Szerintem nekik és nekem is nagyon hasznos volt a közös munka, hiszen sokat tanultunk egymástól. Ráadásul ha az ember más műfajok kiválóságaival dolgozik együtt, akkor a saját zenéjét is szélesebb rétegekhez juttathatja el” – nyilatkozta Santana. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?