BEĺRATÁSOK

Dunaszerdahely
A dunaszerdahelyi Szent János Alapiskola szeretettel vár minden iskolaköteles gyermeket az első osztályba. Iskolánkban az 1. évfolyamtól folyik a nyelvoktatás (angol, német), valamint a számítástechnika oktatása. A beíratkozás 2003. január 17-től 30-ig tart az iskola épületében (1.

Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi Szent János Alapiskola szeretettel vár minden iskolaköteles gyermeket az első osztályba. Iskolánkban az 1. évfolyamtól folyik a nyelvoktatás (angol, német), valamint a számítástechnika oktatása. A beíratkozás 2003. január 17-től 30-ig tart az iskola épületében (1. emelet – igazgatóság), naponta 8.00 és 16.30 között.

Rozsnyó

A rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola értesíti a tisztelt szülőket, hogy gyermekeiket január 20-tól február 14-ig írathatják be az első osztályba az iskola titkárságán.

Tornalja

A tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága tisztelettel értesíti a szülőket és a gyermekeket, hogy 2003. január 21–22-én az Iskola utcai épületünkben nyílt napot tartunk az 1. és 2. évfolyamban, ahol betekintést nyújtunk az iskolánkban folyó munkába. Ezzel szeretnénk segítséget nyújtani döntésükben az iskolai beíratásnál, mely az I. évfolyamba a 2003/2004-es iskolai évre 2003. január 31-én (péntek) 14-től 18 óráig, valamint 2003. február 1-jén (szombat) 8-tól 14 óráig lesz az Iskola utcai épületben. Szeretettel várjuk a tisztelt szülőket gyermekükkel együtt.

Pozsony

A pozsonyi Duna Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy az alapiskola első évfolyamába a 2003/2004-es iskola évre a beíratás a következő napokon lesz:

2003. január 24-én, 14.00–18.00

2003. január 25-én, 9.00–12.00.

Érdeklődni lehet az iskola titkárságán, illetve az 529-64-315-ös telefonszámon.

Az iskola igazgatósága szeretettel várja a kedves szülőket és gyermekeiket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?