Balek-suli

Roger, a bátortalan fiatal rendőr bejelentkezik egy speciális tanfolyamra, hogy végre beavatást nyerjen a nagy titokba: hogyan nyerheti el imádottja, a gyönyörű Amanda szerelmét.

Roger, a bátortalan fiatal rendőr bejelentkezik egy speciális tanfolyamra, hogy végre beavatást nyerjen a nagy titokba: hogyan nyerheti el imádottja, a gyönyörű Amanda szerelmét. A tanfolyamon azonban meglepődve szembesül a valósággal: nem ahhoz kapnak útmutatást, hogyan nyerjék meg a választott lány szívét, sokkal inkább ahhoz, hogyan jussanak a szoknyája alá. A cél pedig szentesíti az eszközt – szó szerint minden eszközt. A tanfolyam vezetője, Dr. P durva és időnként fájdalmas módszereket alkalmaz, amelyek azonban hihetetlenül hatásosak. A csupa balekból álló kis diákcsapat, amelynek eddig csak az jutott osztályrészül, hogy minden jóból kimaradjon, most végre megvilágosodik és rájön, hol volt a kutya elásva – miért utasították őket folyton vissza a lányok. A félénk Roger a bulik főszereplőjévé válik. A helyzet azonban egyik percről a másikra megváltozik – egészen pontosan akkor, amikor kiderül, hogy Dr. P is ráhajtott szívszerelmére, Amandára. Irgalmatlan párbaj veszi kezdetét mester és tanítványa között. Semmiféle övön aluli ütés nem lehet elég alattomos, és az ütések természetesen kizárólag hátulról várhatók.

School for Scoundrels / Škola zvádzania. Amerikai vígjáték, 2006. Rendező: Todd Phillips. Szereplők: Billy Bob Thornton (Dr. P), Jon Heder (Roger), Jacinda Barrett (Amanda), Matt Walsh (Walsh), Horatio Sanz (Diego), Todd Louiso (Eli). (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?