Baby Gabi és Lányi Lala újabb duettje

A Baby Sisters feloszlása óta a lányok külön-külön próbálják megállni a helyüket.

A Baby Sisters feloszlása óta a lányok külön-külön próbálják megállni a helyüket. Klári kivonult a zeneiparból, Évi készített egy könnyen felejthető, sikertelen nagylemezt, a Dalnokok Ligájában viszont nagy sikerrel szerepelt, a nézők szavazatainak köszönhetően rövidesen láthatjuk őt a műsor döntőjében is; az egykori trió harmadik tagja, Baby Gabi pedig szabályosan berobbant a magyar könnyűzene élvonalába. 2003 legnagyobb magyar slágere volt a Lányi Lala közreműködésével készült Őrült szerelem című duettje. Az énekesnő jelenleg stúdióban van, készíti a második albumát, amely májusban jelenik meg Szerelemtánc címmel. Az albumot a Darabokra szakítod a szívemet című felvétellel harangozta be. A dal nem titkoltan az Őrült szerelem folytatásaként született meg. Az előzményekhez hűen a szerzeményt Gabi ismét Lalával duettben adja elő, de a fülbemászó dallamok már a szerelem utáni szakításról szólnak. A felvételhez videoklip is készül, amely utal a két sztár elmúlt szerelemére, a szakítás utáni ürességet fogja tükrözni az egyedi képi világával. A klip várhatóan április második felétől látható a magyar zenetévé műsorán. Ahhoz nem férhet kétség, hogy a duett a nyár nagy slágere lesz, de az is könnyen elképzelhető, hogy 2004 legnagyobb sikereként vonul majd be a magyar popzene történelemkönyvébe. A Darabokra szakítod a szívemet című dalt a kereskedelmi rádiók az elmúlt napokban kezdték el játszani. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?