Az új pités film durva, de jól áll neki

A kritikusok a vártnál is kedvezőbben fogadták az Amerikai pite – Az esküvő (American Pie – The Wedding) című filmet, amely a nagy sikerű előző két rész folytatása, és az alkotók szerint – egyelőre – lezárja a trilógiát.

A kritikusok a vártnál is kedvezőbben fogadták az Amerikai pite – Az esküvő (American Pie – The Wedding) című filmet, amely a nagy sikerű előző két rész folytatása, és az alkotók szerint – egyelőre – lezárja a trilógiát. Az egyik legnevesebb és legkeményebb kritikus, Roger Ebert, a tekintélyes Chicago Sun Times munkatársa például kissé szégyenkezve ugyan, de bevallotta: nem tudott ellenállni a film humorának és bájának. „A mozi istenei bocsássák meg szegény fejemnek, de megkedveltem az Amerikai esküv# h#seit. Olyan különös bája van ennek a filmnek, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, ráadásul gyakran tényleg nagyon vicces. (...) Azt mondják, ez a film túl durva helyenként. Ezzel nem értek egyet. Akkor nevezünk durvának valamit, ha nem nevetünk, hanem elborzadunk vagy kényelmetlenül érezzük magunkat. Ha nevetünk az adott jeleneten, akkor valami mélyen emberit ábrázol, és az Amerikai esküvőben bizony ilyen poénok vannak.” (IC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?