Az egykori tinisztár dupla visszatérése

Zentai Márk a 2007-es S.O.S. szerelem! című film betétdalával, a Ments meg szerelem! cíművel vált ismertté. Annak sikerét a későbbiekben nem tudta megismételni, sőt megközelíteni sem.

Zentai Márk a 2007-es S.O.S. szerelem! című film betétdalával, a Ments meg szerelem! cíművel vált ismertté. Annak sikerét a későbbiekben nem tudta megismételni, sőt megközelíteni sem. Két nagylemez után eltűnt a zenei élvonalból.

Az elmúlt években kipróbálta magát több zenei irányzatban, dzsesszt tanult, musicalben szerepelt és megalapította zenekarát, a Mörköt.

Márk most ismét reflektorfényben van. A legnépszerűbb magyar a cappella együttes, a Fool Moon új tagja lett, az idén nyáron távozó Rácz Gergő helyére került. Egyelőre egy évre kötelezte el magát.

A Fool Moon 2001-ben alakult Szegeden. Hangszer nélküli popzenéjével számos nemzetközi fesztiválon, turnén vett részt, díjakat nyert. Tavaly és idén is megmérettette magát az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján, A Dalban. Tavaly a legjobb négy közé került az It Can’t Be Over című szerzeménnyel.

Molnár Gábor, a Fool Moon vezetője elmondta: szólóelfoglaltsága miatt többször helyettesíteni kellett Rácz Gergőt. A beugrók között volt Zentai Márk, akivel már korábban is dolgoztak együtt, közösen készítették el a Szeret-e más című dalt, amely Márk első, 2007-es nagylemezén szerepel.

Zentai Márk és a Fool Moon első közös alkotása Mark Ronson és Bruno Mars világslágere, az Uptown Funk! átdolgozása, amelyhez videoklip is készült. Közben Márk zenekara, a Mörk is egyre népszerűbb. Két felvételét már ismerhetjük a Petőfi rádióból, a Came for Nothing és a Rise Like Water címűt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?