Átverte a rajongóit

Christina Aguilera a minap az egyik nyilatkozatával eléggé feldühítette a rajongótáborát. Bevallotta, hogy idei turnéját nem azért mondta le, mert az orvosai azt tanácsolták, hogy pihentesse a hangszálait, hanem mert nem volt mit énekelnie. „Azért töröltem, mert rossz volt az időzítés.

Christina Aguilera a minap az egyik nyilatkozatával eléggé feldühítette a rajongótáborát. Bevallotta, hogy idei turnéját nem azért mondta le, mert az orvosai azt tanácsolták, hogy pihentesse a hangszálait, hanem mert nem volt mit énekelnie. „Azért töröltem, mert rossz volt az időzítés. Az egész koncertsorozat a legutóbbi, Stripped című műsorom másolata lett volna. Inkább várok, amíg elkészül az új anyag, és a rajongók számára is élvezhetőbb, jobb műsort tudok produkálni” – mondta. Mint ismert, a huszonnyolc állomásból álló turné elsősorban olyan városokat érintett volna, ahová az énekesnő a Stripped című műsorával már eljutott, így az emberek bizonyára nem örültek volna, ha ugyanazt kapják.

Christina honlapja viszont egyelőre nem frissült fel a vallomással, ott továbbra is az áll, hogy orvosai tanácsára törölte a turnét. „Végtelenül csalódott vagyok azért, mert el kell halasztani a fellépéseket. Nagyon vártam már, hogy újra úton legyek, és találkozhassam a rajongókkal. De az orvosaim másképp döntöttek” – olvasható a hivatalos honlapján.

Mint arról mi is beszámoltunk, az amerikai énekesnő jelenleg két lemezen is dolgozik. Az angol nyelvű korongján kívül készül a második spanyol albuma is. Reméljük, ezek után lesz mit énekelnie! (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?