Átadták az MTV díjait

Los Angeles/Budapest. Justin Timberlake és Rihanna két-két díjat nyert hétfőre virradóra az MTV Music Awards 24. díjkiosztóján a Los Angeles-i Palms Casinóban.
A rhythm and blues ifjú csillaga, Rihanna két díjjal távozhatott: ő nyerte az év videója díját Umbrella című produkciójával.

Los Angeles/Budapest. Justin Timberlake és Rihanna két-két díjat nyert hétfőre virradóra az MTV Music Awards 24. díjkiosztóján a Los Angeles-i Palms Casinóban.

A rhythm and blues ifjú csillaga, Rihanna két díjjal távozhatott: ő nyerte az év videója díját Umbrella című produkciójával.

Megelőzte többek között a hétszeres jelölt Beyoncét, Justin Timberlake-et, Ka?nye Westet és Amy Winehouse-t; a női előadók között Fergie, a rövidesen Budapesten koncertező Black Eyed Peas énekesnője volt a befutó Rihanna, Beyonce, Nelly Furtado és Amy Winehouse előtt.

A férfiak mezőnyében Justin Timberlake nyert, aki hét jelöléséből összesen kettőt váltott díjra. A „vert seregben” itt is ismert sztárok találhatók: köztük Kanye West, T. I. és Akon.

A Fall Out Boy az év csapata, amely a Linkin Park, a Maroon Five és a White Stripes csapatát megelőzve nyerte el a trófeát.

Az év felfedezettje a Gym Class Heroes együttes. Beyoncé a sok jelölés után végül mindössze egyetlen díjat kapott, Shakirával együtt az övé lett a legjobb közös produkció díja.

A legjobb rendezés díját az a Samuel Bayer kapta, aki Justin Tim?berlake klipjét készítette.

A díjkiosztó gála házigazdája Timbaland volt, akinek neve szerepelt a jelöltek között is. Az este nyitószáma Britney Spearsé volt, s az utóbbi időben botrányairól elhíresült énekesnő ezúttal is alaposan „leégett”. Britney sem az erőteljesen reklámozott Gimme Moe című dalával, sem pedig „öltözé?kével” – fekete bikinit viselt – nem szerzett híveket. A gála további fellépői között volt Kanye West, a Fall Out Boy, Amy Winehouse és a Foo Fighters együttes.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?