Ashlee Simpson – a műsztár nem várt sikere

Mindkét összesítés élén változás történt.

Mindkét összesítés élén változás történt. A kislemezlista csúcsát három hét után elhagyta Usher tavasszal megjelent albumának harmadik slágere, a Confessions Part II, de ez nem meglepetés, a felvétel ugyanis már a megjelenésekor nagy botrányt kavart, így várható volt, hogy az énekes előző két slágerével ellentétben ez nem lesz hosszú ideig listavezető. Mint ismert, a számban Usher arra biztatja a férfiakat, hogy várandós barátnőjüket vegyék rá az előre nem tervezett gyermek elvetetésére, és amennyiben a lány erre nem hajlandó, a dalban hallható vendégrapper, Joe Budden brutális módszereket is ajánl a cél elérése érdekében.

Jessica Simpson jelenleg a legnépszerűbb énekesnők egyike Amerikában. Ezt nagyrészt a Newlyweds című valóságshow-nak köszönheti, amely Jessicának és szintén a zeneiparban tevékenykedő férjének, az 98 Degrees nevű csapat énekesének, Nick Lachey-nek a mindennapjait mutatja be. Az elmúlt hetekben, hónapokban számtalan rajongót szerzett magának a sokak által meglehetősen butácska lány, aki Britney Spears klónjaként tűnt fel. In This Skin című lemezéből már hárommilliót eladtak a tengerentúlon. A producerek arra gondoltak, hogy Jessica révén húga, Ashlee is hozhat pénzt a konyhára, így gyorsan összedobtak neki is egy albumot. Nem tévedtek, a tizenkilenc éves lány Autobiography című albuma a héten a nagylemezlista élén debütált, közel félmillió példány fogyott el belőle hét nap leforgása alatt. Egy interjúban elmondta, hogy nem szereti, ha az emberek a nővéréhez hasonlítják. „Természetesen nagyon örülök a sikereinek. Én viszont teljesen más alkat vagyok, és más stílust is képviselek. Ezért aztán nem kimondottan kedvelem, amikor hozzá hasonlítanak” – nyilatkozta Ashlee, akit a kritikusok nem is a testvérével, inkább Avril Lavigne-nal állítanak párhuzamba. A felületes szemlélő számára is hamar nyilvánvalóvá válik, hogy az ő stílusát próbálja utánozni. Mindenesetre albuma a megjelenés hetében jóval a várakozáson felül teljesített. A szakemberek többsége a Van Halen válogatáslemezét várta az első helyre, azonban a rockerek majdnem a képzeletbeli dobogóról is leszorultak, a The Best Of Both Worlds című korongjuk csak nehezen tudta megszerezni a lista harmadik helyét. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?