Ártalmatlan kenőcsök

Szárazság jeligével egy 21 éves nő azt kérdezi, hogy hogyan tehetné síkosabbá, nedvesebbé a hüvelyét, mivel közösülés közben időnként kiszárad, így fájdalmassá válik a szeretkezés.

A szexuális kapcsolatok alatt fellépő súrlódás csökkentésére Alan P. Bauer amerikai szexológus a következőket ajánlja: Szerinte a test természetes nedvkiválasztása arra nem elég, hogy a test és a nemi szervek finom szöveteit fél vagy egy óráig ingerelve, a megfelelő súrlódást csökkenteni tudják, ezért erre a célra különböző krémeket javasol. A kereskedelemben kapható különböző vazelinféleségekkel vagy az általa javasolt keverékkel az egészségre egyáltalán nem káros, megfelelő súrlódáscsökkentő hatást lehet elérni. Leginkább ajánlja az illatmentes Albolene folyékony tisztítókrémet, mivel a vazelint vagy a petrolátum néven is ismert krémeket nehéz lemosni. Ha Albolene krémet nem tudna beszerezni, saját krém elkészítéséhez ajánlja a következő receptet: 20 evőkanál ásványolaj, 4 evőkanál olvasztott parafin, 2 evőkanál olvasztott vazelin (petrolátum). Ujjnyi vizet forralásig hevítünk egy széles serpenyőben. A vazelint dobozostul beállítjuk a forró vízbe, hogy felolvadjon, majd 2 evőkanállal kiszedünk belőle egy kis serpenyőbe. A forró vízbe állított másik kis serpenyőbe tegyünk paraffindarabokat, és mérjük át a már kimért vazelinhoz. A parafin-vazelin keveréket tartalmazó serpenyőt tegyük a forró vízbe, és adjuk hozzá az ásványolajat. Teljesen keverjük össze, majd még folyékony állapotában töltsük e keveréket olyan tégelybe, melynek van fedele. Hűtsük le. A krémnek ízt és illatot is lehet adni, ha még folyékony halmazállapotában két-három csepp mandula-, kókusz-, citrom-, banán-, vanília- vagy szegfűszeges olajos kivonatot kever.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?