Angelina Jolie lesz Maria Callas

dddd
Los Angeles |

A Maria Callas életét feldolgozó hollywoodi mozifilmben Angelina Jolie alakítja majd a legendás opera-énekesnőt.

A görög származású Maria Callas alig két évtizedes karrierjéről és viharos magánéletéről korábban több film is készült, például Franco Zeffirelli olasz rendező fiktív eseményeket is bemutató alkotása, a Mindörökké Callas (2002), illetve A Maria Callas-sztori (2017) című dokumentumfilm.

Most Hollywood is nekifut a feladatnak, sőt, a címszerepre az elmúlt időszakban főként magánélete miatt emlegetett Angelina Jolie-t nyerték meg.

A Variety úgy tudja, Pablo Larrain rendezi a filmet, akinek a Diana hercegnő életéről szóló Spencert, illetve a Jacqueline Kennedyről szóló Jackie-t is köszönhetjük. A film a már visszavonult Callas utolsó, párizsi éveit mutatja be. A történeten Steven Knight, a Spencer forgatókönyvírója dolgozik, aki régóta várt már arra, hogy két legnagyobb szerelme, a film és az opera előtt egyszerre hódolhasson. Maria Callas 1977-ben, 53 évesen hunyt el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?