Abstrakt Plastic Fighters

Dunaszerdahely |

<p>Az NFG klub holnap este két zenekart és két dj-t fogad az Abstrakt Plastic Fighters elnevezésű rendezvényen. 21 órától az alternatív popot játszó komáromi Abstrakt Experiment koncertje hallható Dunaszerdahelyen.</p>

Oto Spál, Milan Bölcskei és Méry Dávid főként a honlapjukról (www.abstraktexperiment.com) ingyen letölthető lemezeik anyagát mutatják be.
Besztercebányáról érkezik a Plastic Swans nevű öttagú indie pop/rock formáció. A melankolikus, dallamos és dinamikus zenét alkotó fiatalok gyakran koncerteznek - fellépéseik lendületesek, élményszámba mennek. Tavasszal jelent meg debütáló lemezük, a Mingled Stories, melyről több dalt is rotál a Rádio_FM.
A Chunk-Foo Fighters már járt az NFG-ben júniusban; akkor óriási hangulatot csiholtak - minden bizonnyal ez holnap sem lesz másként. Que (Pista Kráľovič, a The Uniques zenekar frontembere) és Michael Priest ( Michal Stolárik ) a színpadon dupla dinamitként működnek és dubstep, zulu, ghettotech, afrobeats stb. stílusú szettjükkel újabb „robbantásra“ készülnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?