A valóságshow-ból a slágerlisták élére

Július végén került a tengerentúli boltokba Ashlee Simpson debütáló albuma, az Autobiography amely a lemezeladási lista élén nyitott, közel félmillió példány fogyott el belőle hét nap leforgása alatt, és ezen a héten is az első helyen tanyázik.

Július végén került a tengerentúli boltokba Ashlee Simpson debütáló albuma, az Autobiography amely a lemezeladási lista élén nyitott, közel félmillió példány fogyott el belőle hét nap leforgása alatt, és ezen a héten is az első helyen tanyázik. Az énekesnő Jessica Simpsonnak, napjaink egyik legnépszerűbb amerikai előadójának a húga. Jessica a sikerét nagyrészt a Newlyweds című valóságshow-nak köszönheti, amely az ő és szintén a zeneiparban tevékenykedő férjének, az 98 Degrees nevű csapat énekesének, Nick Lachey-nek a mindennapjait mutatja be. Az elmúlt hetekben, hónapokban számtalan rajongót szerzett magának a szőke lány. Ashlee nővéréhez hasonlóan szintén egy reality show főszereplője, az ő esetében maga a lemez elkészítése került műsorra. Egyelőre csak Amerikában sugározták a sorozatot. Jól mutatja a show hatását, hogy Kanadában, ahol még nem mutatták be, alig néhányan vették meg az énekesnő korongját. Egy kanadai lapnak adott interjúban a tizenkilenc éves sztár elmondta, hogy Jessica számos tanáccsal segítette őt a műsor készítése közben. „Nekem már könnyebb volt a dolgom, hiszen ő elmagyarázta, hogy mik azok, amikre oda kell figyelnem” – mondta Ashlee. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?