A Rammstein dobosa is megszólalt a zenekar énekese kapcsán

Lindemann

Chritoph Schneider Instagramon közzétett bejegyzésében azt írta, mélyen megrázták a történtek.

Nem hiszem, hogy büntetőjogi szempontból bármi releváns történt volna (például randidrogok használata. Nem, nem hiszem, hogy bármi illegális történt volna

– írta a zenekar dobosa.

Schneider szerint bár a történtek jogilag rendben voltak, ő nem tartja rendben lévőnek azokat.

„Kialakultak bizonyos struktúrák, amelyek túllépték a többi bandatag határait és értékrendjét. Az is fontos számunkra, hogy Till bulijait ne keverjük össze a hivatalos after-show bulijainkkal. Till az elmúlt években eltávolodott tőlünk, és létrehozta a saját kis világát, saját emberekkel, saját bulikkal, saját projektekkel” – tette hozzá.

A zenekar dobosa hangsúlyozta, a Rammstein hivatalos bulijain mindenki szabadon távozhat, méghozzá akkor, amikor csak szeretne, és az italokat is mindenki saját maga bontja ki. Végül azt írta, a zenekar tagjai a történtek ellenére is összetartanak.

(rtl)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?