A Pátria rádió ünnepi kínálatából válogathatnak

Ma reggel 7 órakor indul adásunk. 8.05-től az év politikai eseményeit, 9 órától pedig a sport világában történteket foglaljuk össze. 10.05-től 18 óráig Szilveszteri Turmix – Bodri Eleonórával és Csenger Ferenccel.

Ma reggel 7 órakor indul adásunk. 8.05-től az év politikai eseményeit, 9 órától pedig a sport világában történteket foglaljuk össze. 10.05-től 18 óráig Szilveszteri Turmix – Bodri Eleonórával és Csenger Ferenccel. Délelőtt az ünnepi készülődésre helyezzük a hangsúlyt, ebben lesz segítségünkre vendégünk, Rácz Tibor harmonikaművész, akivel főzni fogunk, de várjuk a hallgatók szilveszteri receptjeit is. A déli híreket a Nótacsokor követi. Ezután 18 óráig a humoré a főszerep. 15 órától leforgatjuk a Lazítani Egyházkarcsán rögzített szilveszteri kiadását, de lesz bakiparádé, telefonos játék, zsákbamacska-kívánságműsor, a szerkesztőség tagjai vidám történeket mesélnek rádiós életükből, és meghallgathatnak egyet-egyet az elmúlt évtizedek legjobb paródiái közül is. A 2004-es esztendő legelső napján is reggel 7 órától közvetítünk. 8.05-kor ifjabb Johann Strauss és magyar operettszerzők népszerű műveiből hangzanak el részletek. Ökumenikus egyházi műsor 9 órakor: stúdióbeszélgetés Fazekas László püspökhelyettessel, a komáromi gyülekezet lelkipásztorával és Zsidó János esperesplébánossal az új évről, terveikről, az egyházakat váró feladatokról. 10.05-kor a 2004-es kilátásokról kérdezzük a politikust, a politológust és az utca emberét. 13 órától sugározzuk a köztársasági elnök újévi beszédét. 13.40-kor Emlékek hóesésben rádiójáték – hazai színművészeink közreműködésével. 15.05-kor Rózsár László Pulzusában szó lesz az újévhez fűződő népszokásokról, megtudhatják, hogyan telt a szilveszteréjszaka egy orvosi ügyeleten. Gazdasági-szociális prognózist hallanak egy szakújságírótól, és elmondjuk, milyen jövő elé néznek az önkormányzatok és a kultúra. (-tek)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?