A New York-i együttes villámkarrierje

A zenei szakemberek szerint az idei év legjobb debütáló lemeze az öttagú Scissor Sisters nevű csapathoz fűződik.

A zenei szakemberek szerint az idei év legjobb debütáló lemeze az öttagú Scissor Sisters nevű csapathoz fűződik. Kifinomult zenéje zseniálisan ötvöz és utal, hol a Bee Geesre, hol a Frankie Goes To Hollywoodra, hol Elton Johnra, hol David Bowie-ra, hol a Queenre, hol Jimmy Somerville-re… Ana Lynch, a formáció egyetlen heteroszexuális tagja korábban rosszallását fejezte ki azokkal az újságírókkal szemben, akik a The Village People-hez hasonlították őket, de a közönségben nem csalódott, hiszen a koncertjeiken kiváló a hangulat, és senki sem foglalkozik a szexualitásukkal. „Természetesen számít az, hogy melegek vannak a zenekarban, de nem ez a legfontosabb dolog. Az angolok nagyszerűen fogadtak bennünket, és rendkívüli nyíltságról tettek tanúbizonyságot” – mesélte lelkesen Ana.

A közelmúltban Kylie Minogue-al dolgoztak együtt. A formáció énekese elmondta, hogy nagyon jól sikerült a közös munka. „Meglehetősen szkeptikusak voltunk a Kylie-val való munka előtt, de a végeredmény minden elképzelésünket felülmúlt. Szinte azonnal egy hullámhosszra kerültünk az énekesnővel, és rövid idő alatt remek hangulat alakult ki a stúdióban. A véleményem szerint ez nagyon fontos a munka sikere érdekében” – mondta Jake Shears egy angol rádiónak. A közösen felvett dalok valószínűleg Minogue kisasszony következő nagylemezén fognak szerepelni.

A napokban újabb hatalmas megtiszteltetés érte az amerikai bandát, a bennfentesek szerint ugyanis minden bizonnyal a Scissor Sisters lesz a U2 előzenekara az ír együttes következő koncertkörútján. Bono egy New York-i fellépés alkalmával látta őket, és annyira elégedett volt a formáció műsorával, hogy eldöntötte, a U2 velük indul turnézni. Ám nem ő az egyetlen sztár akire nagy hatással volt a Scissor Sisters fellépése. A Los Angeles-i koncertet követően Robbie Williams nyilatkozott elismerően róluk. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?