Kultúra

A Napfoltok Pozsonyban

Pozsony | Kedden, február 12-én 19 órától vendégszerepel a LAB Színházban (Svorad u. 4.) a Komáromi Jókai Színház és a pozsonyi Színművészeti Egyetem közös produkciója, a Napfoltok című előadás.
Juhász Katalin

2019. február 10. 17:48

Hostomský Fanni és Skronka Tibor (Kiss Gábor Gibbó felvétele)

Leopold Laloha darabját az intézményben frissen végzett rendező, Rédli Károly állította színpadra. A négy szereplő közül hárman, Hostomský Fanni, Melecsky Kristóf és Béhr Márton szintén az egyetem hallgatói, utóbbi több fontos szerepet játszott már Komáromban. A Jókai Színház társulatát Skronka Tibor képviseli. 
Három ember különleges kapcsolata fonódik össze egy lázas éjszakán. A tét: a múlt, a jelen, s talán a jövő. Tragikomikus helyzetek fűzik össze őket, s a kérdés: van-e kiút a bosszú és a gyűlölet útvesztőjéből, megmentheti-e a szerelem és a szeretet a lelkeket? Azt is láthatjuk, mennyi bonyodalmat tud okozni két ellopott bőrönd. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Miből él az elnökjelölt?

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Pedagógiai napok a digitalizáció jegyében

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?