A legfiatalabb győztes

ÖSSZEFOGLALÓBudapest. A magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győzteseként vasárnap este Tóth Andi nyerte meg a könnyűzenei tehetségkutató 2014-es szériátját.Az RTL Klub műsorának szombati négyes döntőjében két lány és két fiú váltotta egymást a színpadon.

ÖSSZEFOGLALÓ

Budapest. A magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győzteseként vasárnap este Tóth Andi nyerte meg a könnyűzenei tehetségkutató 2014-es szériátját.

Az RTL Klub műsorának szombati négyes döntőjében két lány és két fiú váltotta egymást a színpadon. Végül Nagy Richárd, Alföldi Róbert mentoráltja esett ki, így Horányi Juli, Benji és Tóth Andi készülhetett a másnapi fináléra. A vasárnapi döntő első felében Benji kapta a legkevesebb nézői szavazatot. A vietnami származású fiú hálálkodva búcsúzott, átengedve a terepet a gyengébb nemnek. A műsor magyarországi történetében még soha nem volt két lány döntőse az X-Faktornak.

A győztes személyéről kizárólag a nézők döntöttek, a négy mentornak itt már nem volt szava. Szerepük kimerült a versenyzők dicsérésében és biztatásában. A műsor végén, hosszú perceken át pattanásig feszített hangulatban végül Tóth Andi neve hangzott el.

A tinilány művészeti líceumot végez rajz szakon, emellett két éven át járt énektanárhoz. Nem kíván visszamenni Nagyváradra, Budapesten képzeli el a jövőjét. A Hír24 információi szerint az egész család a magyar fővárosba költözik, a szülők eladják a házukat és hamarosan felmondanak a munkahelyükön. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?