A HÉT HĺREI

A leggazdagabb fiatalok
Robbie Williams vezeti a leggazdagabb fiatal angol popzenészek listáját. A Sun magazin becslése szerint a Take Thatben feltűnt énekes hatvan millió fontos vagyonnal rendelkezik.

A leggazdagabb fiatalok

Robbie Williams vezeti a leggazdagabb fiatal angol popzenészek listáját. A Sun magazin becslése szerint a Take Thatben feltűnt énekes hatvan millió fontos vagyonnal rendelkezik. Robbie természetesen az idősebb generáció tagjai körében nem igazán rúghat labdába a maga hatvan milliójával, Paul McCartney vagyonát például 725 millióra becsülik. A leggazdagabb fiatalok között két ír származású előadó, Dido és Ronan Keating is helyet kapott. (z, p)

Anglia leggazdagabb fiatal sztárjai

1. Robbie Williams (Take That) – vagyona 60 millió font

2. Dido – 20 millió

3. Victoria Beckham (Spice Girls) – 15 millió

4. Melanie C (Spice Girls) – 12 millió

5. Emma Bunton (Spice Girls) – 10 millió

6. Shaznay Lewis (All Saints) – 8,5 millió

7. Ronan Keating (Boyzone) – 8,5 millió

8. Chris Martin (Coldplay) – 6 millió

A legszexisebb hölgyek

Britney Spears diadalmaskodott a brit FHM magazin szavazásán; a lap olvasói szerint jelenleg nincs szexisebb nő nála. Tavaly Halle Berry végzett az élen, így ő bizonyára kudarcként éli meg a mostani hatodik helyezését.

Britney győzelme nem meglepetés, mivel jól működő menedzsmentje naponta szállítja róla a híreket, friss pletykákat, hónapok óta a vízcsapból is ő folyik. „Izgalmas, de ellentmondásos időszak van az énekesnő mögött. Sok mindent megélt, mégis szexi tudott maradni” – kommentálta az olvasók döntését a magazin.

A brit férfiak szerint Rachel Stevens, az egykori S Club 7 szólókarrierbe kezdett énekesnője a második legszexisebb hölgy a világon. A sokak által túlságosan könnyűvérűnek tartott modell, Jordan a nyolcadik helyen végzett, ami mindenképp nagy lépés, mivel tavaly csak a huszonötödik volt. Nála is nagyobbat ugrott előre a listán a korábban Lara Croftot alakító Angelina Jolie. A színésznő a harminckettedik pozíciót cserélte le a kilencedikre. (z, p)

A végeredmény

1. Britney Spears 6. Halle Berry

2. Rachel Stevens 7. Jennifer Lopez

3. Beyoncé Knowles 8. Jordan

4. Carmen Electra 9. Angelina Jolie

5. Holly Valance 10. Elisha Cuthbert

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?