A Bajos csajok megverte a Kill Bill 2-t

Maga mögé utasította a Kill Bill második részét a Lindsay Lohan főszereplésével készült, Amerikában a hétvégén bemutatott Bajos csajok (Mean Girls) című tinivígjáték. A listán megtaláljuk még Denzel Washington legújabb filmjét, A tűzben edzett férfit is.

Maga mögé utasította a Kill Bill második részét a Lindsay Lohan főszereplésével készült, Amerikában a hétvégén bemutatott Bajos csajok (Mean Girls) című tinivígjáték. A listán megtaláljuk még Denzel Washington legújabb filmjét, A tűzben edzett férfit is.

A legújabb tinifilm, a Bajos csajok egy 15 éves lányról szól (Lindsay Lohan), aki Afrikában nőtt fel zoológus szülei mellett. Miután visszatérnek Chicacóba, Cadynek is azt kell tennie, mint a többi korabeli lánynak: iskolába kell járnia, amiről még soha életében nem hallott. Cady hamar megtanulja az első leckét: semmit sem tud azokról a számára vadnak tűnő dolgokról, melyek az úgynevezett civilizációba, azaz a gimnáziumban előfordulnak. A 17 millió dolláros költségvetéssel készült filmet 2 839 moziban vetítették Amerikában, így 25 millió dolláros bevételt ért el a nyitó hétvégén, mely minden idők negyedik legnagyobb bevételét jelenti április hónapban.

A csajok után jön Denzel Washington legújabb filmje, A tűzben edzett férfi. Az Egy kis nagyság (13 going on 30) film került a lista harmadik helyére. A box office lista negyedik helyén nyitott a James Bond, azaz Pierce Brosnan és Julianne Moore főszereplésével készült vígjáték, a Laws of Attraction.

A Godsend végzett az ötödik helyen, az Envy, azaz Irigység a hatodik, míg a Kill Bill második része a hetedik helyen végzett. Nyolcadik a Megtorló (Punisher), a Legelő hősei a kilencedik, a listát a Scooby Doo 2. – Szörnyek póráz nélkül című film zárja. (c)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?