2018-ban sem lesz Avatar 2

<p>James Cameron rendező már korábban bejelentette, hogy egy csomó folytatást készít az Avatar című filmhez, ami minden idők legsikeresebb mozija volt a maga 2,8 milliárd dolláros bevételével. Hozzátette: egyszerre szeretné leforgatni a második, harmadik, negyedik és ötödik részt is.</p>

Az viszont már nagyobb kérdés, hogy mikor jut el Cameron a 2009-es film első folytatásának bemutatásához. 

"Nos, a 2018-as bemutató nem fog megtörténni. Még nincs biztos megjelenési dátumunk. Mindenkinek meg kell értenie, hogy itt több egymást követő bemutatóról van szó. Nem az Avatar 2-t készítjük, hanem az Avatar 2-t, 3-at, 4-et és 5-öt. Ez egy epikus vállalkozás. Olyan, mint megépíteni a Három-szurdok-gátat" - mondta a rendező a Joblo cikke szerint.

Az eddigi információk szerint az új filmek együtt alkotnak majd egy különálló történetet, és visszatér bennük  Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver és Stephen Lang is.

A folytatás az eredeti tervek szerint 2014-ben érkezett volna a mozikba, de azóta sem készült el. A 20th Century Fox legutóbb 2018. december 21-i bemutatót tervezett, de ez most már biztosan nem valósul meg.

(index, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?