Külföld

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is ellenőrzik a fuvarosokat

Miskolc | Háromnapos európai összehangolt közlekedés-rendészeti akció zajlik a Szlovákiával szomszédos Borsod-Abaúj-Zemplénben is. Elsősorban a tehergépjárművek átfogó ellenőrzéséről van szó.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. október 10. 10:51

Erről Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodájának munkatársa tájékoztatta az Új Szó Online-t.

A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján az „European Operation Truck" nemzetközi fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés 2012. október 9-10-11. között a közúti forgalomban részt vevő magyar és külföldi tehergépjárművekre egyaránt kiterjed. Az akció során a rendőrök különösen a napi valamint heti pihenőidők-, továbbá a tehergépjárművek műszaki állapotára vonatkozó előírások betartását ellenőrzik.
 
Az ellenőrzés Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében elsősorban a lakott területen belüli útvonalakra, a ki-, illetve bevezető útszakaszokra, valamint a megye területét érintő gyorsforgalmi és autópálya szakaszokra terjed ki. A végrehajtásban valamennyi Rendőrkapitányság, a megyei Forgalomellenőrző Alosztály, valamint az Emődi Autópálya Alosztály munkatársai vesznek részt. Az akcióban a rendőrség együttműködik a B-A-Z. Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség szakembereivel.
 
Önnek ajánljuk

Nincs elegendő állás a főiskolát végzetteknek

Meghalt Karl Lagerfeld

Sergio Ramos és a Real Madrid is a legrosszabb arcát mutatja

A kormányfő tárgyalóasztalhoz hívja az elégedetlen gazdák képviselőit

Záróvonalon előzött a sofőr, egy nő életveszélyben van

A fogyasztók fizetik ki az üzletek különadóját

Legfrissebb galériák
Olvasta már?