Közélet

Újabb ellentmondás a Kuciak-gyilkosságban

A rendőrök megtalálták a kabátot, amit a lövész viselt a gyilkosság napján. Nem ahhoz tartozik viszont, aki bevallotta a gyilkosságot.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 27. 09:58

Miroslav Marček - TASR-felvétel

A rendőrség szerint a nagymácsédi térfigyelő kamerák bizonyítják, hogy a gyilkos ezt a kabátot viselte. A ruhadarab azonban nem a gyilkosságot bevalló Miroslav Marčeké, hanem a másik gyanúsítotté, Szabó Tamásé.

Miután Miroslav Marček bevallotta Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolását, a rendőrség megpróbálta rekonstruálni a bűncselekményt Nagmácsédon. Marček vallomása azonban nem minden esetben egyezett a bizonyítékokkal, amik addig a rendőrség kezébe kerültek.

A rendőrség korábban azt gondolta, hogy Szabó Tamás volt a lövész, Marček pedig a segítő.

A nagymácsédi kamerafelvételen látható férfi egy kabátot visel, amit azonban nem Marčeknél találtak meg. A Markíza információi szerint a kabát Szabóé, és egy hónappal ezelőtt foglalták le Gútán.

Most egy szakértő vizsgálja a felvételt, hogy megállapítsa, ki látható rajta. Egyelőre nem tudni, hogy a gynúsítottak kabátot cseréltek, vagy Szabó látható a felvételen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés Kočnernek

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?