Iskola utca

Tündérkerti ovisok a medencében

Úszás-előkészítő tanfolyamon vettek részt a gútai Tündérkert óvoda ovis gyermekei. Idén tavasszal ismét útra keltünk, hogy néhány nagyobbacska ovisunk a komáromi fedett uszoda úszás-előkészítő tanfolyamán vegyen részt.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 7. 19:00

Úszás-előkészítő tanfolyamon vettek részt a gútai Tündérkert óvoda ovis gyermekei. Idén tavasszal ismét útra keltünk, hogy néhány nagyobbacska ovisunk a komáromi fedett uszoda úszás-előkészítő tanfolyamán vegyen részt. Az akcióink során mindent megteszünk azért, hogy a gyermekek sok-sok információval, ismerettel gazdagodjanak, jól érezzék magukat, fejlődjenek képességeik és készségeik – ezúttal is erre törekedtünk. Az úszás kezdeteinek elsajátítása mellett a gyerekek sokat tanultak az utazásról, az utazás biztonságáról, az uszodáról, az önkiszolgálásról, az önállóságról és nem utolsósorban önmagukról.

Az idei évben az óvodánk Brünni téri részéről negyven gyermekkel vágtunk neki a nagy kalandnak.

A tanfolyamot a gyermekek Béber Károly úszásoktató vezetésével és az óvoda pedagógusainak felügyelete alatt teljesítették, büszkén mondhatom, hogy mosolyogva és jókedvvel. Sajnálkoztak, hogy rövid volt a tanfolyam, szerettek volna még maradni, pár napig még pancsolni. Az autóbuszban útban hazafelé pedig arról beszéltek, hogy jövőre is jönnek, szeretnének megtanulni „igazán” úszni, mint a nagyok.

Az óvoda következő évi terveiben biztosan szerepelni fog az úszás-előkészítő tanfolyam, mert szeretnénk a gyermekeknek megmutatni az egészséges életmód ilyen lehetőségét is.

Magyarics Szépe Ildikó

óvónő

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Laza, mint a Riga-lánc

Megunta az örökös nyaralást és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriában

Két motoros ütközött egymásnak a Losonci járásban

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Másfél évtizede nem volt olyan gyenge a húsvéthétvége az amerikai mozikban, mint idén

SOROZATDARÁLÓ: Rabok legyünk vagy szabadok?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?