Hoppá

VIDEÓ: Kamerával figyelte meg a válófélben lévő férjét, a felvétel az életét mentette meg a feleségnek

A válófélben lévő feleség levideózta férjét egy kamerával, a felvétel nagyon durva.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 7. 19:00

Fotó: InsideEdition

A Michigan államban élő Therese Kozlowski tavaly májusban válókeresetet adott be férje ellen, de továbbra is egy fedél alatt éltek. Ezt pár hét múlva már nagyon megbánta, miután rájött, hogy férje mit művelt vele.

A nőnek először csak az tűnt fel, hogy folyamatosan fáradtság tör rá, szédülni kezd és a látása is elhomályosul, minden egyes alkalommal, amikor a férje, a 41 éves Brian Kozlowski készítette el neki a reggeli kávéját. Elmondása szerint egy alkalommal majdnem elaludt a volán mögött egy autópályán.

A nő ezek után egy kamerát rejtette el a konyhában, mert gyanította, hogy férje valamit csinál vele. Gyanúja be is igazolódott. A kamera felvételein ugyanis jól lehetett látni, hogy férje valamit beletesz a nőnek készített kávéba. Mint később kiderült, a férfi difenhidramint öntött a csészéjébe, egy főleg allergiák ellen használt szert, amit az álmatlanság kezelésére is használnak.

Miután látta a felvételt, azonnal értesítette válóperes ügyvédjét, és azzal a lendülettel ki is költözött a közös házból. A rendőröknek sikerült lefoglalniuk az utolsó adag kávét, amit a férfi a nőnek készített, és kiderült, hogy nyolc altatónak megfelelő mennyiségű difenhidramin volt benne.

Brian meg akart ölni, hogy ne kelljen lemondania kényelmes életéről

– jelentette ki a nő a férfi bírósági tárgyalásán. Ahol kiderült, hogy a mérgezett kávéból egyszer a pár lánya is ivott, aki miután beért a munkahelyére, azonnal két órán át tartó mély álomba merült. A lányra a bódulat akár vezetés közben is rátörhetett volna, és az könnyedén halállal is végződhetett volna – közölte a nő a bíróságon.

Az már csak kis adalék, hogy a válóperes iratok szerint Kozlowski ezen felül még belevizelt a nő samponjába és hajbalzsamjába is.

A férfi a bíróságon nem védekezett az ellene felhozott mérgezéses vád ellen. Ügyében az előző héten született döntés. Bár az ügyészség 19 hónapos börtönbüntetés kiszabását kérte a férfira, az ügyében eljáró bíró mindössze 60 napig tartó szabadságvesztésre ítélte, amit ráadásul csak a hétvégéken kell letöltenie, valamint 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre.

Az ügyészség „arculcsapásként” értékelte a szerinte túl enyhe ítéletet, és jelezte, fellebbezni fognak.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mennie kell a „majmocskának”

Négy fiatal hunyt el egy frontális ütközés során

SHMÚ: Hétfőn is viharok várhatók csaknem az egész országban

Ki lehet a RegioJet ellenfele Pozsony és Komárom között?

US Open tenisztorna a tévében

VIDEÓ: Belecsapott a villám Danko zászlórúdjába?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?