Hoppá

Vajna Tímea attól fél, hogy egy csóróba szeret bele

Az özvegy fél, hogy egyetlen fillért sem kap az örökségből, de azt tisztázta, ő nem akar férfit eltartani.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 8. 10:45

Vajna Tímea (Kép: Facebook)

Vajna Tímeát nemrég a TV2 kérdezte meg arról, hogy van, ekkor került szóba először az örökség is, amiről azt mondta, nem tudja, akár egyetlen fillérhez is hozzájuthat-e majd. Most a Hot! magazinnak adott interjút az özvegy, amiben arról beszélt, hogy szeretne családot, de azt is elmondta, hogy

tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok férfit eltartani.

Úgy fogalmazott, nincs könnyű helyzetben, eddig szinte bármit megkaphatott, most viszont oda kell figyelnie, mire költ. „Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, mire költök.”

(Bors)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mennie kell a „majmocskának”

Négy fiatal hunyt el egy frontális ütközés során

SHMÚ: Hétfőn is viharok várhatók csaknem az egész országban

Ki lehet a RegioJet ellenfele Pozsony és Komárom között?

US Open tenisztorna a tévében

VIDEÓ: Belecsapott a villám Danko zászlórúdjába?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?