Hoppá

Közleményt adott ki Michael Schumacher családja

A nyílt levél az F1-legenda több mint másfél millió követőt vonzó hivatalos Facebook-oldalán jelent meg. Corinna Schumacherék ezzel hónapokban, sőt években mérhető hallgatást törtek meg.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. január 2. 08:32

Michael családjának közleménye:

"Örülünk és tiszta szívünkből köszönetet mondunk azért, hogy Michael 50. születésnapját holnap vele és velünk ünneplitek. Neki, nekünk és nektek is ajándékul a Keep Fighting Alapítványunk létrehozott egy virtuális múzeumot.

A hivatalos Michael Schumacher applikáció holnaptól lesz nyilvános, és ezzel közösen átélhetjük Michael sikereit. Ez az okostelefonokon futtatható alkalmazás egy újabb mérföldkő az erőfeszítéseinkben, hogy kiszolgáljunk titeket, lehetővé téve a teljesítményei megünneplését. Sok örömet kívánunk hozzá!

Michael büszke lehet mindarra, amit elért, és mi is azok vagyunk rá. Ezért is emlékezünk meg a sikereiről a magángyűjteménye kölni kiállításával, azzal, hogy az emlékeit nyilvánossá tesszük a közösségi médiában, vagy a jótékonysági tevékenységei folytatásával az alapítványban. Szeretnénk mindezzel a figyelmet újra a győzelmeire, a rekordjaira és az ünneplésére irányítani.

Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és hogy minden emberileg lehetségeset megteszünk azért, hogy segítsük őt. Kérjük a megértéseteket, ha Michael kívánságának megfelelően, ahogy korábban és mindig, magánügyként kezeljük az oly érzékeny témának számító egészségi állapotát!

Egyben szívből köszönjük a barátságotokat, és egészségben, boldogságban gazdag 2019-es évet kívánunk!"

(ripost.hu)

2018. december 30. 14:02

Öt évvel a baleset után megszólalt az ember, aki Michael Schumacher mentését vezette
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A sertéstelep előtt tiltakoztak a gazdák

A sárosfai gáz nyomában

Kevesebb mint hét évre ítélték a chicagói rendőrt, aki 16 lövéssel ölt meg egy afroamerikai tinédzsert

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek

Érsekújvár: A zöld tárca nem támogatja a hulladékfeldolgozó üzem létesítését

Megkezdődött a meggyilkolt gdanski főpolgármester temetése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?