Bulvár

Boris Kollár lánya: Nem zavar, hogy 10 testvérem van

Boris Kollár parlamenti elnök legidősebb lánya, Alexandra Horňáková a hagyományosnak egyáltalán nem mondható családjáról, a testvérekről és apjáról beszélt a PLUS 7 DNÍ című lapnak.
ÚJ SZÓ ONLINE

2021. október 17. 13:51

Boris Kollár lánya: Nem zavar, hogy 10 testvérem van
(Fotók: Instagram A. H., Emil Vaško)

Milyen érzés Boris Kollár lányának lenni?

Ő az apám, és szeretem őt. Olyannak szeretem, amilyen. Nincs tipikus családom és tipikus életem, de ez az ő döntése, nekem valószínűleg soha nem lesz ekkora családom. De teljes megelégedettséggel veszem tudomásul ezt a helyzetet. Ha tud gondoskodni a gyerekeiről, és szép életet biztosít nekik, hadd tegye azt, amit akar.

Soha nem bánkódott, amikor az újságokból megtudta, hogy egy újabb testvér érkezik a családba?

Egyáltalán nem. Ha majd valaki feldühít, legalább sok testvér lesz körülöttem.

Ismeri az összes húgát és öccsét?

Ismerem. Mindegyiket láttam, de nem találkozom mindegyikkel rendszeresen, mert némelyik gyerek még kicsi. És persze sok időm sincs. Ám ha családi rendezvényünk van, természetesen látom őket. A legjobb kapcsolatom Esterrel (Petra Krištúfková lánya – a szerkesztő megjegyzése) van, mert elég sok időt töltök vele.

Előfordult, hogy az osztálytársai kinevették vagy csúfolódtak a családja miatt?

Semmi ilyesmit nem tapasztaltam, mert normális osztálytársaim vannak. Végül is én nem tehetek erről. Ha valaki gúnyolódott is, az nem a barátom volt, figyelmen kívül hagyok ilyesmiket, nem foglalkozom ilyenekkel.

Nagy a család. Nem nehéz összehozni egy találkozót, amelyen az összes testvér együtt lehet?

Nem is. Mi, idősebbek meg tudunk állapodni, a fiatalabbakkal pedig apa mindig valahogy megegyezik, úgyhogy nem nehéz.

Megváltoztatta apját a politika?

Ugyanolyan, mint volt. Csak egy dolgot észleltem: kevesebb az ideje. Ezt nagyon sajnálom, bár megértem, ilyen a munkája. Mégis mindig igyekszik időt szakítani ránk.

Legutóbb a Pozsonyi Divatnapokon láthattuk. A modellkedést pénzkereseti lehetőségnek tartja.
Legutóbb a Pozsonyi Divatnapokon láthattuk. A modellkedést pénzkereseti lehetőségnek tartja. (Fotók: Instagram A. H., Emil Vaško)

Mi zavarja önt, illetve mit szeret benne?

Talán az zavar a leginkább, hogy állandóan a telefonon lóg. Azt szeretem benne, hogy nagyon pozitív, nagyon karizmatikus ember, aki mindig képes jó hangulatot teremteni és bárkit jókedvre deríteni.

Más vezetékneve van, mint az apjának. Sosem zavarta ez önt?

Nem, egyáltalán nem zavar, mert az emberek többsége azonnal ítélkezik, ha valaki kimondja a Kollár nevet. Vagyis amolyan fedőnevem van. Először megismer valaki, és csak aztán tudja meg, hogy ki vagyok. Szerintem ez így sokkal jobb.

Kire hasonlít jobban?

Teljesen úgy nézek ki, mint az apám, még profilból is, és talán az összes gyerek közül én hasonlítok rá leginkább. De úgy cselekszem, mint anya, talán azért, mert vele éltem.

Már felnőtt, sok gyerek szeretne elszakadni a szüleitől. Ön hogy van ezzel?

Most fejeztem be a középiskolát, és még mindig anyával és a két lánytestvéremmel lakom. Egyelőre így jól érzem magam. Meglátjuk, mi lesz, ha elkezdem az egyetemet.

Kipróbált már valamilyen időszakos munkát? Vagy inkább a zsebpénzre hagyatkozik?

Sosem volt zsebpénzem. Ha valamire szükségem volt, általában megegyeztem a szüleimmel. Részmunkaidőben lovakat gondoztam. Pénzt kerestem a modellkedéssel is és amikor fotózáson vettem részt. Szeretnék befejezni pár képet, és azokat eladnám. Szívesen szerveznék egy vernisszázzsal egybekötött árverést, a bevétel egy része jótékony célokra menne.

Hiányzott valamikor is az életéből az apa?

Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy nem, mert Pozsonyban élt. Amikor csak akartam, elmentem hozzá. Most is fogjuk magunkat, elmegyünk együtt ebédelni, vagy ott alszom nála, van ott saját szobám. Gyakran vitt bennünket nyaralni. Ráadásul még a mostohaapám is törődött velem.

(PLUS 7 DNÍ)

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
kiska schuster gašparovič

Három egykori államfő intézett fontos felhívást Szlovákia lakosaihoz

Marta Matyasová

Amíg élek, játszani fogok

sorozatok

SOROZATDARÁLÓ: Behálózta és kifosztotta a saját pszichiátere

adventi vásár

Szóval kirándulna Magyarországra? Ezek az árak a győri adventi vásáron - euróban

Igor Matovič

Matovič: a helyzet nem fog javulni, a lockdown elhúzódik

koronavírus iskola

Ukrajnában csaknem háromezer pedagógust függesztettek fel az állásából a védőoltás hiánya miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.