Az MKP Ügyvivő Testületének nyilatkozata

A Magyar Közösség Pártja Ügyvivő Testülete csütörtöki tanácskozásán is az egységes magyar képviselet megteremtésének szükségessége mellett foglalt állást.
Pártsajtó

2020. május 15. 10:52

Menyhárt
- Somogyi Tibor felvétele

A nemzeti összetartozás közelgő napja kapcsán az MKP elengedhetetlenül fontosnak tartja a folyamatos kapcsolattartást a felvidéki magyar közösséggel, az anyaországgal, és a többi, határon túli magyar közösséggel is. A magyar-magyar kapcsolatokban továbbra is az anyaország kormányával, annak pártjaival és az össznemzeti civil szervezetekkel folytatjuk és fejlesztjük eddigi együttműködésünket.

Továbbra is feladatunknak tartjuk, hogy a szlovák kormány kisebbségi vonatkozású megnyilvánulásaival kapcsolatban állást foglaljunk, illetve hogy a Dél-Szlovákiát is érintő kormánydöntésekhez szakértői véleményeket és javaslatokat fogalmazzunk meg.

Az MKP támogat minden méltó megemlékezést, melyet a nemzeti összetartozás és a békediktátum aláírásának 100. évfordulójának napja alkalmából rendeznek a Felvidéken.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a jövőre esedékes népszámlálás eredményei valós értékeket tükrözzenek. Tudatosítva társadalmi felelősségünket, a teendők haladéktalan elkezdésének szükségességét, valamint az egységes fellépés fontosságát, május végére egyeztetésre invitálunk minden releváns országos politikai és társadalmi szervezetet ezzel kapcsolatban.


 

Az MKP Ügyvivő Testülete

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Szupergyors internetet hoz az 5G

Szupergyors internetet hoz az 5G

Márton Vivien

Márton Vivien és a motokrossz női oldala

Rögzítsük nagyszüleink emlékeit, hogy visszahallgathassuk őket

Rögzítsük nagyszüleink emlékeit, hogy visszahallgathassuk őket

Irena Bihariová

Bihariová lett a PS új elnöke

koronavírus esküvő

Egy esküvő miatt emelkedhetett meg hirtelen a fertőzöttek száma Iránban

Luis Suarez

Újra számíthat Suárezre az FC Barcelona

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.