Agro

Tavaszi vásár a Nyárasdi AGROCENTRUM-ban!

A ház köré, az udvarba, teraszokra, de a temetőbe is csodálatos tavaszi virágokat kínálunk. A nagyvirágú és félig futó apró árvácskák, nefelejcsek, százszorszépek, kankalinok a szépet szerető hölgyeket várják. Ugyanúgy az illatos, sok színben pompázó évelő szegfűk, csodálatos caméliák és egy sor más dísznövény vár arra, hogy az Önök udvarát szebbé tegyék.
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

2019. március 22. 19:30

rózsa

Rózsákból különösen egyedülálló a választékunk. Hagyományos tearózsák, vérpiros, sárga, fehér és gyönyörű cirmos illatos futórózsák kavalkádja várja Önt. Hagyományos magastörzsű tearózsák mellett csüngő törzses rózsákból is nagyon szép színekből választhat. Külön érdekesség a DUO törzses rózsa – sárga és piros fajta egy törzsön!

cseresznye

Gyümölcsfákból az eddig megszokottól sokkal szélesebb a kínálat. Sikerült beszereznünk Bhart sárgabarackot, amely már június végén érik, de a tavaszi fagyoknak jól ellenáll, s szép nagy gyümölcsei vannak. A Kioto egy szuper édes, rogyásig termő, jó betegség-ellenálló kajszibarack. A Farbaly pedig egy igazi különlegesség. Óriási gyümölcsei augusztus végén érnek, de még szeptemberben is szedhetők.

őszibarack1

Almákból, körtékből koraiaktól a kései tárolási fajtákig, hagyományos és karcsú oszlopos kivitelben sok-sok fajta közül válogathat.

Szilvákból kedveltek a Čačanská raná, Čačanská rodná, Čačanská lepotica fajták, de sokan még mindig szeretik az utánozhatatlan ízű Besztercei szilvát. Ezek és sok más fajta mellett kínáljuk a Toptaste rezisztens szilvát, amely szeptemberben érik, bomba jó édes, aromás, a legjobb lekvárnak és pálinkának.

barack 2

Meggyek, cseresznyék, őszibarackok, lapos őszibarackok, mandulák és diók – mind-mind kiültetésre várnak  az Önök kertjében.

ribizli

Gyümölcsbokrok az idén a megszokottól sokkal nagyobb választékban kaphatók. Fügék, ribiszkék, köszméték, többször termő málnák, kivi több fajtája várja Önöket. Kanadai áfonyák, kamcsatkai áfonyák, altáji áfonyák, vörösáfonya – a család egészségét szolgálják, ugyanúgy, mint a homoktövis, fekete berkenye (arónia), szeder. Az áfonyákhoz speciális földkeveréket is beszerezhet nálunk, ami a sikeres áfonyatermesztés alapja.

málna

Fügéből nemcsak konténeres bokrot, hanem szabadgyökerű fácskát is talál nálunk, mindjárt három fajtát. Tudta, hogy a fügének nemcsak a termése nagyon egészséges, de a szárított levele teaként fogyasztva jó a cukorbetegségre?

A divatos gyümölcsök közül a kakiszilvára hívnám fel a figyelmüket. Cserepes és szabadgyökerű kiszerelésben hat fajtát kínálunk nagyon kedvező áron.

SZőlő 1

Nem utolsó sorban ajánlom Önöknek a csemegeszőlő gyűjteményünket. Rezisztens, magnélküli, klasszikus fajták. Vagy 45 fajta szerepel most a kínálatunkban, de ezen a téren meglepetést készítünk a csemegeszőlő kedvelőinek, de erről majd a későbbiekben.

szőlő2

 

Ültetőburgonya kínálatunk az idén is garantáltan vírusmentes, minőséges fajtákból áll. Sok-sok háztáji termelő ülteti őket évről évre sikeresen.

fa

Biztosan állíthatom, hogy gyümölcsfákból, gyümölcsbokrokból, csemegeszőlőből a leggazdagabb választék és a legszolidabb árak nálunk vannak Komáromtól Pozsonyig. Jöjjön, győződjön meg róla személyesen!

FÓLIAVASALÁS MÉRETRE – UTÁNVÉTTEL IS !

Fajtaválasztékunkat megtalálja weboldalunkon: www.agrocentrum.sk.

AGROCENTRUM Nyárasd – AZ ÖN MEGBÍZHATÓ PARTNERE A KERTBEN ÉS AZ UDVARBAN!

Topoľníky, Hviezdna 233/89, Ügyfélszolgálat: 031 55 82 664

Jöjjenek, ültessenek termékeinkből családjuk örömére!

Angyal József

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Komoly károkat okoz a szélvihar Nagyszombat megyében

Részegen, jogsi nélkül okozott balesetet a sofőr, két kisgyermek sérült meg

Komáromba a környező falvakból is érkeznek elsősök

#W8NDERFUL – zsinórban nyolcadszor bajnok a Juve

Eláraszt bennünket a külföldi élelmiszer

Elhunyt a Celtic Glasgow legendája

Legfrissebb galériák
Olvasta már?