Koronavírus – nőtt az Agroservis internetes oldalának látogatottsága

john deere

Senki sem gondolta volna, hogy valaha is annyit fogják használni az internetet a gazdák, mint manapság. A koronavírus miatt ugyanis ez lett az elsődleges kontaktus, amelyen keresztül a gazdák megtalálhatják a kereskedőket, és fordítva.

Nagyot ugrott a komáromi mezőgazdasági gépeket forgalmazó vállalat, az Agroservis internetes oldalának a látogatottsága is. Ezen keresztül informálják ugyanis a gazdákat az aktualitásokról, és majdnem naponta kerülnek fel friss hírek az oldalra. Megtalálható itt az ajándékkatalógusuk, a bálaháló, illetve gumiabroncsokra vonatkozó akciók is, és nem utolsósorban az akciós gépkínálat. Az alkatrészek e-mailben vagy telefonon keresztül rendelhetők meg. Minderről a cég marketingfelelőse, Tóth István számolt be lapunknak. „Hasonlóan, mint más cégek, nálunk is kéthetes rezsimben dolgoznak az alkalmazottak, ami azt jelenti, hogy a cég dolgozóit két csapatra osztottuk, akik kéthetente váltják egymást. Az üzletkötőink e-mailen vagy telefonon keresztül gond nélkül elérhetők. Aki kéri, hogy személyesen látogassa meg az üzletkötő, a kötelező biztonsági előírások betartása mellett ezt szívesen megteszi” vázolja Tóth István.

Az Agroservis fő profilja a John Deere traktorok forgalmazása. Mint megtudtuk, a John Deere gyárai rövid szünet után újraindultak, így folyamatos a gépellátás. „A mi megrendeléseink raktáron voltak, úgyhogy eddig sem volt tapasztalható semmilyen fennakadás a gépek ellátását illetően, és a jövőben sem számítunk ilyen jellegű nehézségekre. Ugyanez a helyzet a Kuhn, a Bednar, vagy a többi általunk forgalmazott népszerű márkáknál is. A korlátozások ellenére azt mondhatom, az első negyedévet a gépeladásban jó eredményekkel zártuk” – tájékoztatott Tóth István.

Hozzátette még, hogy semmilyen fennakadás nincs az alkatrészellátásnál, sem pedig a szerviznél. „Aki a raktárt szeretné személyesen meglátogatni, az alaphigiéniai rendelkezések betartása mellett megteheti. Kötelező a maszk viselete, a kétméteres távolság betartása, illetve az, hogy egyszerre csak két személy tartózkodhat a helyiségben. A szerviznél ajánlatos biztosítani a munkásaink számára a higiéniai előírásokat, vagyis azt, hogy kétméteres távolságot be tudják tartani. Természetesen itt is kötelező a maszk és a kesztyű használata.

Ha már a maszknál tartunk, Tóth Istvánnal úgy beszélgettünk, hogy közben ő a John Deere logójával ellátott elegáns és biztonságos maszkot viselte. „Cégünk számára mindennél fontosabb az alkalmazottak és a kliensek biztonsága, ezért munkásainkat igyekszünk ellátni az óvintézkedéshez szükséges kellékekkel” – mondta.

Ebben az időben már általában javában folynak a különböző mezőgazdasági bemutatók, annak ellenére, hogy az Agroservis igyekszik a biztonság érdekében maximálisan kihasználni a technika vívmányait, személyes bemutatókat is szervez a telephelyein. Ezek reggel héttől délután négyig látogathatók, az aktuális helyszínről az interneten keresztül tájékozódhatnak a gazdák. Az időpontokat a gazdáknak az adott terület üzletkötőjével kell leegyezni, egy gazdaságból általában 2 személy érkezik, akiknek összesen 1 óra áll a rendelkezésére, hogy megismerkedjen a géppel, természetesen a higiéniai előírások betartása mellett. Az előadások közben monitoron vetítünk interaktív videókat az új modellekről, de az eladók is válaszolnak a feltett kérdésekre, sőt, bele lehet ülni a gépekbe. A bemutató után alaposan fertőtlenítik a gépek kabinjait.

(czm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?