4000 önkéntes öngyilkos merénylő érkezett Irakba

Több mint négyezer arab önkéntes érkezett már Irakba, akik készek mártírhalált halni a szövetségesek legyőzése érdekében - közölte egy iraki tábornok vasárnapi sajtótájékoztatóján Bagdadban.


Több mint négyezer arab önkéntes érkezett már Irakba, akik készek mártírhalált halni a szövetségesek legyőzése érdekében - közölte egy iraki tábornok vasárnapi sajtótájékoztatóján Bagdadban.

Hazi ar-Ravi tábornok, az iraki hadsereg szóvivője vasárnapi bejelentése szerint több mint 4000 arab önkéntes érkezett Irakba, akik hajlandóak öngyilkos merényleteket elkövetni a szövetségesek ellen. A tábornok kijelentette, hogy irakiak és külföldi arab önkéntesek fognak még öngyilkos merényleteket elkövetni a szövetséges katonák ellen.

Ar-Ravi elmondta: kivétel nélkül, minden arab országból érkeztek már önkéntesek Irakba, hogy Bagdad oldalán harcoljanak. Ezek az önkéntesek "megesküdtek arra, hogy nem térnek vissza hazájukba, sőt kérték, hogy mártírhaláluk után Irakban temessék el őket" - állította a tábornok. Leszögezte, hogy minden muzulmánnak vallási kötelessége segíteni Irakot.

Ar-Ravi továbbá azt állította, hogy a Nedzsef város mellett szombaton elkövetett pokolgépes öngyilkos merényletben 11 amerikai katona halt meg, nem pedig csak négy, ahogy az amerikai illetékesek jelentették.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?