Utazz

Isztambulba utaznék, olcsón

Szabó Laci

2015. szeptember 11. 15:42

Kedves Laci, Október-novemberben szeretnénk Isztambulba utazni, érdeklődni szeretnék, hogy budapesti indulással mennyibe kerül a repülőjegy, és körülbelül mennyi lenne a szállás. Lehetőleg közvetlen járattal utaznék, ha lehet a Turkish Airlines-szal, vagy mással, ami a fő repülőtérre megy. Zsolt, Budapest

Kedves Zsolt, megnéztem az árakat, a török légitársaság most 207 euróért kínálja a legolcsóbb jegyet, ehhez jönne a szállás, ami kb. 35-40 euró éjszakánként, reggelivel.

Ugyanakkor a pelikan.hu oldalon van egy csomagajánlat, amely 93 900 forint, azaz kb. 300 euró, ebben benne van a szállás, a négycsillagos, nagyon jól értékelt Skalion hotelben (bookingon 8,8 pontot kapott, a tripadvisoron pedig 4,5 az értékelése), a reggeli, a repülőjegy, és a feladható poggyász díja is. Így ezt érdemes lefoglalni, mivel per pillanat ez a legolcsóbb ajánlat, lényegesen kedvezőbb, mint ha külön venné meg a repülőjegyet, és foglalná a szállást.

Kérdésed van az utazással kapcsolatban? Nem tudod, milyen jogaid vannak a légi közlekedésben, ha törlik a járatod, vagy nagy késéssel érkezel csak a célállomásra?

Mit tehetsz, ha elutasítja a légitársaság a beszállítást? Vagy csak a nyaralással, hosszú hétvégével kapcsolatban szeretnél tanácsot, akkor kérdezz! Minden kérdésre szívesen válaszolunk, sőt, aki szeretné, segítünk megtalálni neki a legjobb, legolcsóbb megoldásokat.

Várjuk kérdéseiteket!

Címünk: utazz@ujszo.com

Szabó Laci

az Utazz! magazin szerkesztője

 

Önnek ajánljuk