Utazz

Beutazná a világot? Akár egy idegennel is? Itt a lehetőség!

Egy utazási cég rárepült azokra, akik minden áron körbe akarják utazni a világot. A TourRadar, az egyik legnagyobb online iroda, ami többnapos utakra specializálódott, kitalált egy játékot a Tour the World kampánya keretében – írja a Travel+Leisure.
szabolaci

2019. február 20. 00:13

- Fotó: shutterstock.com

A lényeg, hogy két totál idegen ember körbeutazza majd a glóbuszt. Öt kontinensen, öt különböző országban töltenek majd több napot, élményeiket pedig természetesen megosztják a közösségi médiában. Őket egy profi forgatócsoport is követi majd, akik a cégnek gyártanak tartalmakat a páros láblógatásáról.

Különlegesség lesz, hogy a kiválasztott két ember a járatuk lefoglalásáig nem fogja tudni, mi a következő úticél. Összesen 50-60 napot lesznek úton, minden utazásukat, szállásukat, kiadásukat, étkezésüket állja majd a TourRadar.

A nevezés egy kétperces videó feltöltésével zajlik, ahol elmondja a jelentkező, miért őt kéne erre kiválasztani. A határidő március 24., a győzteseket áprilisban jelentik be, a túra májusban kezdetét veszi. Szóval ha nem zavar bennünket, hogy egy idegennel kell két hónapot összezárva lenni egzotikus helyeken, akkor hajrá! (Travelo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Agresszív pénzbehajtási trükkök a hitelezőknél

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Donald Tusk lehetségesnek nevezte a brexit rövid távú halasztását

Legfrissebb galériák
Olvasta már?