ZALAEGERSZEG–HALADÁS 4:0 (3:0)

Zalaegerszeg, 7000 néző. Gólszerzők: Egressy (28., 42.), Ljubojevics (45.), Vincze O. (48.) Játékvezető: Juhos.
ZTE: Varga–Kocsárdi, Molnár (70. Csóka), Balog–Babati, Ljubojevics, Vincze O., Józsi (76. Koplárovics), Szamosi–Sabo (52. Gyánó), Egressy.
HALADÁS: Balogh T.–Farkas A., Lőrincz, Horváth R., Seper–Szabó Z.

Zalaegerszeg, 7000 néző. Gólszerzők: Egressy (28., 42.), Ljubojevics (45.), Vincze O. (48.) Játékvezető: Juhos.

ZTE: Varga–Kocsárdi, Molnár (70. Csóka), Balog–Babati, Ljubojevics, Vincze O., Józsi (76. Koplárovics), Szamosi–Sabo (52. Gyánó), Egressy.

HALADÁS: Balogh T.–Farkas A., Lőrincz, Horváth R., Seper–Szabó Z. (76. Kaj), Jagodics (35. Farkas V.), Dubecz, Tóth P. (54. Nagy S.)–Somfalvi, Tüske

Gólok – 28. perc: Józsi szöktette remek labdával a balösszekötő helyén Egressyt, aki a kifutó Balogh mellett 10 m-ről a hosszú sarokba gurított (1:0).

42. perc: Babati cselezgetett a 16-oson, majd kiugratta Egressyt, aki 12 m-ről a kimozduló Balogh fölött a kapu közepébe lőtt (2:0).

45. perc: Ljubojevics 5 m-ről az üres kapu közepébe gurított (3:0).

48. perc: Vincze vezette fel a labdát, majd 25 m-ről hatalmas erővel a bal felső sarokba bombázott (4:0).

Mestermérleg –

MIHALECZ ISTVÁN (ZTE): Parádés első félidőt produkáltunk, a másodikban inkább már csak a taktikus játékra helyeztük a hangsúlyt, mert a pálya talaja csúszós és mély volt. Féltem, hogy ez sokat kivesz a játékosokból. GUJDÁR SÁNDOR (Haladás): Beletiportak minket a sárba, ezzel az agresszív játékkal nem tudtuk felvenni a ritmust. A szurkolók többet érdemeltek volna ennél a teljesítménynél.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?