Vyskoč újra eldöntötte...

Szerencsés hazai győzelemmel zárult a pozsonyi Slovan vágsellyei vendégjátéka a II. labdarúgóliga 2. fordulójában. Idegenben szerzett pontot a DAC, hengerelt a szenci csapat, otthon nyertek a bacsfaiak.

Sok helyzete volt a Slovannak Vágsellyén. A legnagyobbat a szerb Bukvics (fejelés közben) hagyta ki.TASR-felvételVágsellyén a mátyusföldiek a rájátszásban szerzett találattal szerezték meg a győzelmet a Slovan ellen. Csakúgy, mint a tavalyi Szlovák-kupa-találkozón ismét Vyskoč góljával győzött a Duslo. Kiegyensúlyozott csatát hozott a találkozó, az első félidőt jobbára mezőnyjáték jellemezte. Az égszínkékek csikócsapata (hatan húsz évnél fiatalabbak) bátran futballozott, s tetszetősen adogatott. A középpályán a 17 esztendős Hamšík, elől pedig a 20 esztendős Sloboda vitte a prímet. A nagy akarással játszó, négy kulcsemberüket nélkülöző hazaiak az első félóra végén vezetést szerezhettek volna: Čirik beadása után az üresen hagyott Rehák mellé bólintott. A túloldalon Sloboda villant, éles szögből leadott váratlan lövése a kapufán csattant.

Enyhe hazai fölénnyel indult a második félidő, ám a 60. perctől pazar negyedórát produkált a Slovan. Egy szépséghibával, nem lőtt gólt. A legnagyobb lehetőséget a szerb Bukvics puskázta el. Nem sokkal később Hamšík bombáját a felső sarokból tornázta ki Valenský. A hajrában már szinte mindenki elkönyvelte a 0:0-ás eredményt, amikor a rájátszás harmadik percében a csereként beállt Vencel becsapta Polgárt, megiramodott a jobb szélen, mintaszerű beadását Vyskoč pazar fejessel küldte Kiss kapujába. A meccs után a vágsellyei szurkolók sokáig ünnepelték kedvencüket, a 200 Slovan-drukker pedig csalódottan távozott. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Érdekes módon a két tapasztalt játékos, a 35 éves Obšitník és a 28 esztendős Bukvics volt a Slovan két leggyengébb embere. (sz.z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?