Visszavágott az Inter

Pozsony. Sikerült az Internek visszavágnia a szeptemberi, komáromi vereségért (91:75). Szombaton a férfi I. kosárlabdaliga 11. fordulójában a két csapat a fővárosban találkozott. INTER–MBK RIEKER KOMÁRNO 80:69 (39:36). Legeredményesebbek: Ivan 30, Wimmer 18, ill. Gál 18, Mikuláš Riecky 13.

Pozsony. Sikerült az Internek visszavágnia a szeptemberi, komáromi vereségért (91:75). Szombaton a férfi I. kosárlabdaliga 11. fordulójában a két csapat a fővárosban találkozott. INTER–MBK RIEKER KOMÁRNO 80:69 (39:36). Legeredményesebbek: Ivan 30, Wimmer 18, ill. Gál 18, Mikuláš Riecky 13. Az első negyed 12 pontos hazai sikert hozott, a következőben sikeresebb volt a vendégcsapat, és a szünetig három pontra felzárkózott. A folytatásban Gál, a komáromiak legeredményesebbje és szombati kapitánya korán begyűjtötte a negyedik büntetőjét, egy ideig pihentetni kellett. Ekkor is az Inter diktálta az iramot, több ponttal is vezetett, de a dudaszóval egyidőben Alexander Riecky triplával kiegyenlítette a negyedet (21:21). Komáromi szempontból katasztrofálisan indult a negyedik játékrész: bő két perc alatt 10:0 volt a sárga-feketék javára, s ez valójában eldöntötte a mérkőzést. Ezután már sem az időkérések, sem a védekezésváltás nem segített a Lovík nélkül szárnyaszegetten játszó vendégeken. (jmk)

További eredmények: ŠKP Bratislava–Prievidza 69:82 (34:49), Svit–Lučenec 69:57 (38:32), Levice–Žilina 78:66 (37:32), Pezinok–Handlová 113:47 (58:23).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?