Visszavágni készülnek

Nagylég/Baka. Annak ellenére, hogy a bajnoki cím kérdésébe már aligha szólhatnak bele a szombati nagylégi összecsapáson (16.00) pályára lépő riválisok, mégis tétmérkőzés lesz ez a javából. A házigazdák ugyanis szeretnének visszavágni ellenfelüknek az őszi idényben elszenvedett súlyos vereségért.

A nagylégiek támadófocival szeretnék megörvendeztetni szurkolóikatFogas Ferenc felvétele „Még mindig élénken rezonálnak a mieink emlékezetében a bakai történések. Ugyanis ősszel náluk jól kezdtünk, 1:0-ra vezettünk. Ettől a pillanattól kezdve azonban a játékvezető ellenünk fordult, ítéleteivel a hazaiakat segítette. A vendéglátók éltek a lehetőséggel, végül is fölényes győzelmet arattak. Most itt az alkalom, hogy visszavágjunk – természetesen tiszta eszközökkel – ellenfelünknek” – nyilatkozta lapunknak a házigazdák motivációjáról Nagy László, a nagylégi futballklub titkára. Az egykori ismert élvonalbeli futballista, Zdeno Jánoš által irányított felső-csallóköziek együttesének mezében szerencsére szerepelhet a hodosiak elleni találkozón kiállított Sárközi János, akit a területi szövetség fegyelmi bizottsága csupán feltételes büntetéssel sújtott. Kirinovič bokasérüléssel bajlódik, a szerdai edzést is kihagyta. „A többiek, élén a mezőny gólkirályjelöltjével, Tóth Barnabással (jelenleg 21 találatnál tart – a szerző megj.) a tréner rendelkezésére állnak. Ugyancsak jó hírnek számít, hogy a januárban Angliába távozott Nagy Krisztián jelezte, nyártól újfent számíthatunk rá. Jó időre, izgalmas, színvonalas csatára van kilátás. Célunk a három pont begyűjtése” – fejezte be tájékoztatóját a nagylégiek derűlátó tisztségviselője.

A vendégek játékoskeretében időközben nagy minőség- és mennyiségbeli változásra került sor. Az őszi kezdőcsapatból csak néhányan maradtak hírmondónak. „Valóban kevesen vagyunk. Ha jól számolom mindössze tizenhárom hadba fogható labdarúgója maradt edzőnknek, Vladimír Gábrišnak. Nem csüggedünk, az ificsapat tehetséges játékosait is magunkkal visszük, szükség esetén ők is szóhoz juthatnak a mai mérkőzésen. Egy biztos, a huzamosabb ideje sérült Nagy Attila ezúttal sem lehet a segítségünkre” – adta közre az ellenfelet sújtó problémákat menedzserük, Jakus Zoltán. Nagylégi kollégájához hasonlóan ő is optimista: „Nehéz percek várnank ránk. Mi ugyan minden találkozón nyerni akarunk, ezúttal viszont a döntetlen is sikerként értékelném.”

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Baka 20 10 6 4 40:23 36

5. Lehnice 20 10 3 7 45:33 33

Őszi eredmény

Baka–Lehnice 4:1 (1:1). Góllövők: Oravec 2, Soós T., Hladký, ill. Nagy O.

Tippünk

A meccs végén a hazaiak 2:1-es győzelme kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?