Veretlenek maradnak?

Rimaszombat/Dunaszerdahely. A rimaszombati stadion felújítása miatt Nagyrőcén játsszák a II. labdarúgóliga 26. fordulójának slágermérkőzését, a Rimavská Sobota–DAC rangadót. Vajon mi újság a két nagy rivális háza táján? A gömöriek csak egyszer edzettek új „otthonukban”, ennek ellenére bizakodva várják a derbit.

Rimaszombat/Dunaszerdahely. A rimaszombati stadion felújítása miatt Nagyrőcén játsszák a II. labdarúgóliga 26. fordulójának slágermérkőzését, a Rimavská Sobota–DAC rangadót. Vajon mi újság a két nagy rivális háza táján? A gömöriek csak egyszer edzettek új „otthonukban”, ennek ellenére bizakodva várják a derbit. „Egy hete, Eperjesen ugyan kikaptunk, de nem játszottunk rosszul, a kilencven percből hetvenet mi irányítottunk. Ezt megelőzően a nagytapolcsányi vereség eléggé megviselte a csapatot, de remélem, hogy szombaton ugyanolyan jó teljesítménnyel rukkolunk elő, mint a Ličartovce ellen. Nyerni szeretnénk és megőrizni harmadik helyünket. A DAC sem legyőzhetetlen csapat, csak a tavaszi idényben eddig még nem szenvedett vereséget. A dunaszerdahelyiek a visszavágó sorozatban csak hat gólt kaptak, s ez önmagáért beszél” – nyilatkozta lapunknak Szikora György, a rimaszombatiak vezetőedzője, aki korábban többször is ült már a csallóköziek kispadján.

A csallóköziek trénerének ráncait a nyolc sárga lap miatt két mérkőzésre eltiltott Ján Ďurica kényszerű kiválása szaporítja. „Az univerzális középpályások egyike, Lengyel vagy Buka jöhet számításba a védelem bal oldalán. Jó hírnek számít, hogy felgyógyult sérüléséből Marián Seleš, ezzel nagyobb lett a rivalizálás a csatársorban. Nagy a fiúk elszántsága, szeretnék megnyújtani impozáns tavaszi veretlenségi sorozatukat.” – tudtuk meg röviddel a sárga-kékek elutazása előtt a vendégek szakvezetőjétől. (zsi, ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?