Vereséggel rajtolt a DAC

Pozsony. Szombaton megkezdő-dött a második vonalbeli futballbajnokság 2002/2003-as küzdelemsorozata. Meglepetésre a nyitraiak idegenben biztosan fektették két vállra a dévényieket. Küzdelmes találkozón döntetlenezett a rimaszombati csapat a Podbrezováotthonában.

Pozsony. Szombaton megkezdő-dött a második vonalbeli futballbajnokság 2002/2003-as küzdelemsorozata. Meglepetésre a nyitraiak idegenben biztosan fektették két vállra a dévényieket. Küzdelmes találkozón döntetlenezett a rimaszombati csapat a Podbrezováotthonában. Vereséggel rajtolt a DAC, a csallóköziek nem bírtak a nagytapolcsányiakkal.

DEVĺN–FC NITRA 0:3 (0:1).Góllövők: Jelšic (40. és 64.), Kušpálk (75.). Játékvezető: Minarčík, 900 néző. Színvonalas mérkőzést hozott az összecsapás, szünet után egyértelműen a nyitraiak voltak jobbak.

B. BYSTRICA–HUMENNÉ 1:0 (0:0).Góllövő: Tóth (62.). Játékvezető: Šuniar, 770 néző. Kezdettől fogva a hazaiak játszottak fölényben.

SENEC–DUBOVÁ 1:0 (1:0). Góllövő: Takáč (21.). Játékvezető: Straka, 1250 néző. A Pőstyénben rendezett összecsapáson a szenciek diktálták az iramot.

DAC–TOPOLČANY 1:3 (0:1). Góllövők: Veselý (90. – 11-esből), ill. Vodecký (10.), Zimmer (53.), Papranec (61.). Játékvezető: Vlk, 1100 néző. Színvonalas 90 percet láttak a szurkolók, a vendégek felülmúlták ellenfelüket. Szünet után beszorította ellenfelét a DAC, ám gyors kontrák után két gólt kapott. A hajrában már csak szépíteniük sikerült a sárgakékeknek.

LIČARTOVCE–SENICA 1:0 (1:0). Góllövő: Andraščík (15.). Játékvezető: Šulek, 1200 néző. Kiállítva: Hílek (7. – Senica). A bajnokság egyik esélyesének számító hazaiak jelentősfölényben játszottak. A látottak alapján nagyobb arányban is nyerhettek volna.

VEĽKÉ LEVÁRE–PREŠOV 0:3 (0:0). Góllövők: Dic (63.), Adam (72.) Bubenko (78.). Játékvezető: Hrčka, 1900 néző. Kiállítva: Pitek (54. – V. Leváre). A rutinos vendégek alapos leckét adtak az újoncnak.

ČAŇA–SLOVAN B 3:2 (3:1).Góllövők: Puhák (2. és 38.), Čižmár (42.), ill. Hesek (23.), Fodrek (90. – 11-esből). Játékvezető: Simon, 1400 néző. Megérdemelten nyertek a hazaiak.

PODBREZOVÁ–RIM. SOBOTA 1:1 (1:1). Góllövők: Krochta (13.), ill. Németh K. (37.). Játékvezető: Richtárik, 3100 néző. Küzdelmes találkozót vívott a két élcsapat. Krochta bombájával a hazaiak szereztek vezetést, a DAC-ból érkezett Németh Krisztián egy szögletrúgást követően fejjel egyenlített. A második félidőben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de az eredmény nem változott.

A következő forduló párosítása: Rim. Sobota–Humenné, Dubová–B. Bystrica, Topoľčany–Senec, Senica– DAC, Prešov–Ličartovce, Nitra–V. Leváre, Podbrezová–Čaňa, Slovan B–Devín.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?