VÉLEMÉNYEK A GÖTEBORGI HOKIDÖNTŐRŐL

JÁN FILC, a szlovák válogatott edzője: „Rendkívül boldog vagyok, 3:3-nál azon töprengtem, hogy miként kerülhetnénk el a hosszabbítást. Szerencsére Bondra találata döntött a javunkra. Bíztam a csapatban, valamennyi védencem kitett magáért. Az aranyérem megszerzése óriási sikernek számít.

JÁN FILC, a szlovák válogatott edzője: „Rendkívül boldog vagyok, 3:3-nál azon töprengtem, hogy miként kerülhetnénk el a hosszabbítást. Szerencsére Bondra találata döntött a javunkra. Bíztam a csapatban, valamennyi védencem kitett magáért. Az aranyérem megszerzése óriási sikernek számít.”

PETER BONDRA: „A Stanley Kupa elnyerésének csupán egy város örül, ám a világbajnoki címet az egész ország ünnepli. Ez a nagy különbség!”

ŽIGMUND PÁLFFY: „Valóra vált dédelgetett álmunk, aranyérmesként távoztunk Svédországból. Ez az öröm leírhatatlan. A finálé előtt figyelmeztettem társaimat, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen ellenfelünk jelentős játékerőt képvisel. Megérdemelten nyertük meg a seregszemlét, most már nyugodtan ünnepelhetünk.”

MIROSLAV ŠATAN: „Pályafutásom legnagyobb sikerét értem el. Ezt semmivel sem lehet összehasonlítani. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen remek együttes csapatkapitánya lehettem.”

JURAJ ŠIROKÝ, a szlovák szövetség elnöke: „Alig találok szavakat. Bíztam benne, hogy legyőzzük az oroszokat.”

PETER ŠŤASTNÝ, a szlovák válogatott menedzsere: „A szlovákoknak ez a siker nagyon sokat jelent. Nagyszerű, hogy ilyen bravúrt hajtott végre a csapat. A negyeddöntőtől kezdve egyre jobb teljesítményt nyújtottunk. Számomra óriási jelentősége van ennek a vb-győzelemnek, az aranyérmet előkelő helyre teszem!”

JOZEF GOLONKA: „Fantasztikus! Šatanék valóra váltották azt, amire, mi egykori korongozók is áhítoztunk. Gratulálok az egész csapatnak, fantasztikusan játszottak a fiúk.”

BORISZ MIHAJLOV, az orosz együttes edzője: „Sorsdöntőnek bizonyult Bondra hajrában elért találata. Ha ennél az akciónál nem méláznak el védőink, biztosra veszem, hogy mi nyertük volna a finálét. Gratulálok a szlovákoknak az elsőséghez.”

MAKSZIM AFINOGENOV: „Rendkívül csalódott vagyok. Nagyon nehéz dolgunk volt a döntőben, mert a szlovák gárdában több neves klasszis is korongozik. Sajnos, több hibát vétettünk, mint ellenfelünk, s ez döntött Pálffyék javára.”

JOSEF AUGUSTA, a cseh csapat szakvezetője: „Gratulálok Ján Filc kollégámnak, örülök, hogy nem szakadt meg a csehszlovák győzelmi sorozat. A fináléban egyértelműen Bondráékat favorizáltam, s igazam lett. Jó kezekbe került az aranyérem, a torna legerősebb csapata állhatott fel a dobogó legfelsőbb fokára.” (TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?