VÉLEMÉNYEK

PECZE KÁROLY (Inter): „Az első félidőben mi játszottunk fölényben, de, sajnos, a szünet után védenceim több súlyos elemi hibát vétettek, amelyekért gólokkal fizettünk. Ismét elpuskáztunk sok helyzetet, s a szerencse is elpártolt tőlünk. A vendégek rászolgáltak a három pontra.

PECZE KÁROLY (Inter): „Az első félidőben mi játszottunk fölényben, de, sajnos, a szünet után védenceim több súlyos elemi hibát vétettek, amelyekért gólokkal fizettünk. Ismét elpuskáztunk sok helyzetet, s a szerencse is elpártolt tőlünk. A vendégek rászolgáltak a három pontra.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Végre megtört a jég, s négy meccs után újra sikerült nyernünk. Az első negyvenöt percben nem sokat mutattunk, ám a fordulást követően feltámadtunk. A fiatal Kiška vitte a prímet, hiszen ő lőtte az első gólt, s a második pedig az átadása után született.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Győzelmet érdemeltünk volna a listavezető ellen. A 11-esen kívül több ziccert is kihagytunk.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Sérülés miatt hat játékost kellett pótolnunk, ez a csapat teljesítményén is meglátszott. Olyanok is pályára léptek, akik még a második vonalban sem állják meg a helyüket. Egyébként a rózsahegyi pálya talaja katasztrofális állapotban van.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Púchov): „Az első játékrészben eldönthettük volna a találkozó sorsát, a 11-esen kívül néhány ziccert is elpuskáztunk. Szünet után már nem tudtunk komoly helyzetet kialakítani, s egy kontra végén a zsolnaiak megszerezték a győztes gólt.”

MILAN LEŠICKÝ (Žilina): „Szünetig rendkívül gyengén futballoztunk, szünet után viszont nagyobb sebességre kapcsoltunk, és Bažík szép találatával begyűjtöttük az igen fontos három pontot.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Rendkívül izgalmas mérkőzést láttak a szurkolók, játékosaimat dicséret illeti, hogy kétgólos hátrányban sem adták fel, s kis szerencsével fordíthattunk volna.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Kimondottan jól kezdtük az összecsapást, ám ezt követően nagy fölényben futballoztak a trencséniek.”

LADIMĺR WEISS (Petržalka): „Csak a győzelemmel vagyok elégedett, a mutatott játékkal egyáltalán nem. A kassaiak végig taktikusan futballoztak, elismerem, nagy adag szerencsével nyertük meg a mérkőzést. A keletiek legalább döntetlent érdemeltek volna.”

BOHUMIL ANDREJKO (FC Košice): „Újabb balszerencsés találkozót vívtunk. Futballistáink fegyelmezetten játszottak, nem érdemeltünk vereséget. A találkozót eldöntő 11-es rendkívül vitatható volt.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?