VÉLEMÉNYEK

MILAN LEŠICKÝ (Žilina): „Amíg bírtuk erővel, jól játszottunk. Később minőségileg visszaesett a csapat. Olyan értelemben kell növelni az erőnlétet, hogy a játékosok kétszer 45 percig bírják az iramot.”
STANISLAV GRIGA (Dubnica): „A zsolnaiak nagyon jó teljesítményt nyújtottak, megérdemelten nyertek.

MILAN LEŠICKÝ (Žilina): „Amíg bírtuk erővel, jól játszottunk. Később minőségileg visszaesett a csapat. Olyan értelemben kell növelni az erőnlétet, hogy a játékosok kétszer 45 percig bírják az iramot.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „A zsolnaiak nagyon jó teljesítményt nyújtottak, megérdemelten nyertek. Térfelünkön megfelelően védekeztünk, de nem tudtunk ve-szélyes ellentámadásokat vezetni.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Púchov): „Elégedetlen vagyok a csapat teljesítményével. Mivel a fiúk teljesítették a kitűzött célt, a csapat indulhat a nemzetközi kupában, motiváció nélkül futballoztak. Hiába volt minden igyekezetem, nem tudtam megfelelően ráhangolni az együttest az agresszív játékra. Az Inter játékosságban jobb volt, s ha nem sikerült volna egyenlítenünk egy potyagóllal, valószínűleg vesztesként hagyjuk el a pályát.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés: a mezőnyben mi irányítottuk a meccset, s ha a fiúknak jobban sikerülnek a befejezések, három pontot szerezhettünk volna.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Ezután a meccs után elmondhatjuk, végleg megmenekültünk a kieséstől. Védenceim agresszívan futballoztak, de nem gondolom, hogy szándékosan okoztak sérülést a trencsénieknek.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Gyenge labdarúgást produkáltunk, s ez annak tudható be, hogy Trencsénben kevés játékos üti meg az I. liga színvonalát. Gondjaim vannak a csapatösszeállítással, s ezután ez még csak rosszabb lehet. A hazaiak keményen játszottak, három labdarúgóm megsérült. Nem értem, hogy a bíró miért tolerálta a szándékos szabálytalanságokat.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Érdekes összecsapást láthattak a nézők, mindkét csapat nyerni akart. Ellenfelünk sokáig nem hagyott bennünket kibontakozni, s védelmi hibák után megszerezte a vezetést. A második negyvenöt percben megmutatkozott a kollektíva erkölcsi ereje, a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.”

BOHUMIL ANDREJKO (FC Ko-šice): „Nem lehetek elégedett a mérkőzéssel. Annak ellenére, hogy a meccs elején gondjaink akadtak, később magunkra találtunk, stílusosan futballoztunk. A szünet után is voltak lehetőségeink, de a fiúk rendre elhamarkodták a befejezéseket. Ezért szenvedtünk vereséget.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?