Végre fordult a kocka

Komárom. Az új idényben kétarcú csapat benyomását keltették a III. ligában játszó komáromiak. A KFC ugyanis hazai pályán nyeretlen, idegenben veretlen volt.

Komárom. Az új idényben kétarcú csapat benyomását keltették a III. ligában játszó komáromiak. A KFC ugyanis hazai pályán nyeretlen, idegenben veretlen volt. ĺgy volt ez szerdáig, amikor a violák szurkolói végre hazai diadalnak örülhettek, miután a Labay-legénység 2:0 arányban győzte le az élvonalbeli puhóiak B csapatát. Tudósítónk szerint a vendéglátók a szünetig jelentős fölényben futballoztak, de képtelenek voltak a hálóba találni. Fordulás után feljöttek a vendégek, ám paradox módon mégis a hazaiak szerezték a gólokat. Mezükben elsősorban a ligetfaluiaktól kikölcsönzött Hall volt elemében, aki kétszer iratkozott fel a gólszerzők közé. Leonard Stehel, a vesztes csapat trénere a találkozót követően kiemelte, hogy két szarvashibájuknak köszönhetően maradtak alul. Hozzáfűzte, a Matador első csapatából ezúttal csupán két futballistát hoztak magukkal, ennek ellenére mégsem keltettek csalódást. A KFC szakvezetője nem titkolta, tartottak a jó képességű vendégektől. „Nyomasztó fölényben játszottunk, csupán idő kérdése volt, mikor találunk a vendégek hálójába. A puhóiak fegyelmezetten védekeztek, sok gólhelyzetünk nem is volt a 90 perc alatt. Az ellenfélnek csupán egyetlen ziccere volt, ezt a pozsonyi Slovanból érkezett kapusunk, Hanták hárította. Teljesítményünkkel elégedett vagyok, győzelmünk teljesen megérdemelt” – hangzott Labay István mérkőzés utáni gyorsmérlege. A KFC ma hazai pályán tovább gyarapíthatja pontjainak számát, hiszen a sereghajtó Senica ellen kötelező a győzelem. (ju)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?