Vb-2010 - Drogba visszatért az edzőtáborba

Johannesburg |

<p>Visszatért a pénteken kezdődő világbajnokságra készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott svájci edzőtáborába Didier Drogba, aki pénteken a Japán ellen 2-0-ra megnyert barátságos találkozón egy ütközés után ráesett a jobb kezére, és eltört a könyöke.</p>

"Felépülése eddig biztató ütemben halad. Az eddigi jelek alapján minden remény megvan arra, hogy az Elefántok csapatkapitánya szerepeljen a vb-n" - közölte az afrikai ország sportági szövetsége.
Drogbát a sérülése után megműtötték egy berni kórházban, s a hétvégét az orvosok által sikeresnek ítélt beavatkozást követően felesége és három gyermeke társaságában a klinikán töltötte.
A Chelsea 32 éves támadója rendkívül fontos tagja az elefántcsontparti csapatnak, mivel a válogatottban egynél is jobb a mérkőzésenkénti gólátlaga, ráadásul kiváló idényt zárt angol klubjában, ugyanis az elmúlt szezonban 29 gólt szerzett a Premier League-ben.
Az Elefántok kedden Nyonban játsszák utolsó felkészülési mérkőzésüket a Lausanne csapata ellen, majd szerdán utaznak Dél-Afrikába, ahol Portugáliával, Brazíliával és a Koreai NDK-val szerepelnek azonos csoportban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?